Connect with us

Komentar

Gordan Lauc: Ovo postaje jako ozbiljno

Objavljeno

-

Ovo postaje jako ozbiljno. Circulation, vodeći kardiološki časopis, objavio je veliku studiju u kojoj su godinu dana pratili osobe koje su razvile miokarditis nakon mRNA intervencije.

Kod značajnog dijela oboljelih, posljedice su bile vidljive i nakon godinu dana. Autori jasno upozoravaju da su mogući dugotrajni učinci na srčanu funkciju pod stresom (“there exists a potential long-term effect on exercise capacity and cardiac functional reserve during stress”).

Drugim riječima, dugotrajne posljedice cijepljenja mogle bi biti razlog zašto velik broj sportaša i TV voditelja (nastupi u živo su uvijek stresni) ima ozbiljnih srčanih problema.

I dalje se radi o razmjerno rijetkoj komplikaciji, no prisila na cijepljenje je definitivno bila pogreška, posebice kada se radi o mladoj populaciji. Tu su se najviše osramotili neki elitni fakulteti, kako kod nas, tako i u svijetu…

Tupavcima iz Faktografa koji će ovdje vjerojatno htjeti nalijepiti da “nedostaje kontekst” preporučujem da pročitaju rad iz kojeg vjerno prenosim informacije. Radi se o najuglednijem znanstvenom časopisu iz područja kardiologije, komentirao je Gordan Lauc na facebooku.

P.S.
Facebook je moj profil proglasio “ne-preporučljivim”, dakle ako podijelite moju objavu to neće gotovo nitko vidjeti. Koliko sam do sada vidio, na 90 dijeljenja ima ukupno jedna reakcija. Dakle učinak dijeljenja je gotovo nikakav. Ako želite podijeliti informaciju, kopirajte ju i objavite kao vlastitu objavu. Možete mene navesti kao autora, no nemojte me “tagati”, jer to također smanjuje vidljivost.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari