Connect with us

Politika

Gordan Malić: Kad vidim Milanovića vidim more alkohola koje se ulijeva u ‘Rijeke pravde’

Objavljeno

-

SDP pokazao da je iznutra još staljinistička stranka. Nema parlamentarizma, nego nasilno provođenje odluka partijskog vođe?

Gost u Podcastu Velebit je novinar Gordan Malić.

► Kasapović: “Ovo je pakt pučističke hunte koja je odlučila na vlast doći neustavnim sredstvima”.

► Sanja Barić, profesorica ustavnoga prava na Sveučilištu u Rijeci, među prvima je kritizirala Milanovića, pa je proglašena “politički dirigiranom ustavnom pravnicom” i svedena na “političku sluškinju desnice, HDZ-a i Andreja Plenkovića”.

► Treba li se Hrvatska bojati Zorana Milanovića?

 

► Je li HDZ SDP-u neprijatelj ili politički protivnik?

► Milanović je 2016. godine kao predsjednik SDP-a predložio četiri ustavna suca, Ingrid Antičević Marinović, Josipa Leku, Andreja Abramovića i Lovorku Kušan. Koji od njih nisu glasali za upozorenje Ustavnog suda Milanoviću i SDP-u?

► Zašto šutnja strukovnih organizacija i udruga civilnoga društva koje se inače oglašavaju u svakoj, neusporedivo benignoj, prigodi od ove?

 

► Ako je Milanović prekršio ustav, gdje su sankcije?

► Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić i drugi SDP-ovci se sprdaju od toga što ne smiju reći da je Milanović njihov kandidat. Oni tako zapravo krše naredbu ustavnog suda.

► Koliko je vremena Milanović dao Grbinu da se snađe prije nego je rekao da on preuzima kampanju? Zar nije Grbin rekao: “Čekaj, pa ja sam predsjednik stranke, što ću reći partnerima?”

 

► SDP pokazao da je iznutra još staljinistička stranka. Nema parlamentarizma, nego nasilno provođenje odluka partijskog vođe?

► Milanović ulazi u igru zato što u slučaju da ljevica pobjedi na izborima on ne bi mogao dobiti drugi mandat?

► Milanović izvrijeđao ustavne sudce jer se drže zakona k’o pijani plota i nazvao ih gangsterima, muljatorima, stajskim muhama, glupanima i nepismenim seljačinama.

 

► Što treba značiti najava treće republike?

► Je li Milanović proizvod ruskog hibridnog rata?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari