Connect with us

Reagiranja

Gospodine Tomašević, niste izabrani da dovedete Bliski Istok u red, već grad Zagreb

Objavljeno

on

HRT Radio Sljeme

Tomislav Tomašević se uhvatio problema afganistanskih izbjeglica.

Iako smo nakon Bandićeve smrti putem mainstream medija preko svake granice dobroga ukusa bili bombardirani Senfom, do te mjere da smo gotovo slušali kada obavlja veliku, a kada malu nuždu, dvije glavne točke na kojima je dobio izbore polako padaju u zaborav, pišu iz stranke Slobodna Hrvatska, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

Tomislav Tomašević se uhvatio problema afganistanskih izbjeglica. Iako smo nakon Bandićeve smrti putem mainstream medija preko svake granice dobroga ukusa bili bombardirani Senfom, do te mjere da smo gotovo slušali kada obavlja veliku, a kada malu nuždu, dvije glavne točke na kojima je dobio izbore polako padaju u zaborav…

Prva je bila pitanje zagrebačkih izbjeglica, tj. pitanje obnove Zagreba nakon potresa.

Osim što je dignuo ručicu za kriminalni Zakon o obnovi, Senf u centru Zagreba još nije ni dvije cigle stavio jednu na drugu.
Druga je bila obračun s otpadnim miljeom, tj. braćom Pripuz.

Tu su se brda tresla još i više, a rođeni mišić je još manji. Tomašević “prijeti”, a Pripuzi ga trolaju javnim priopćenjima nudeći mu radno mjesto ukoliko ih se uspije riješiti.

I u istoj mjeri u kojoj smo do izbora slušali gdje Senf ide, što Senf sluša, koga Senf voli, što Senf vozi… Odjednom ga u medijima ima manje negoli Ibrice Jusića.
Pa se sjetio da će – kada već ne može riješiti zagrebačke probleme – riješiti one svjetske. I pozvao Hrvate da udomljuju afganistanske izbjeglice.

Plemenito…
Ali i postavlja se pitanje:

koliko njih su spremni udomiti zastupnici Možemo? Samo gospođa Raukar ima dovoljno nekretnina da udomi deset afganistanskih obitelji.

Gospodine Tomašević, niste izabrani da dovedete Bliski Istok u red, već grad Zagreb. A zasad vam ni to baš ne ide…

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR