Pratite nas

Vijesti

Govnari iz ‘Građanske akcije’ rukama brišu svoje prljave guzice

Objavljeno

na

Nakon protuhrvatske ruke na mrtvom srcu i govana u glavi idiota, bolesno primitivni kreteni brišu svoju lijenu guzicu hrvatskom zastavom i hrvatskim grbom. Ovdje možemo zaista žaliti da ti retardirani plaćenici nisu Hrvati. Kao što žalimo da se bosanski gerijatrijski performer Oliver Frljić ispovraćao na srpsku zastavu predstavljajući se kao Hrvat.

Sveopću društvenu krizu u Hrvatskoj produbljuje poremećena kultura ružnog i odvratnog, koja je kod nas u dobroj mjeri strano obavještajno uplitanje.

Kako bi performeri-govnari prošli u Francuskoj i Italiji?

Hrvatska je svjetski fenomen – kod nas su zaštićeni samo oni koji sramote Hrvatsku. Vlada RH ne izručuje Josipa Perkovića, niti unutar EU, kojoj je pridružena – u Njemačkoj je Perković, šef republičke Udbe u SRH, optužen za organizaciju teškog ubojstva, kakvo ne zastarijeva niti po važećem Ustavu. Ima kod nas puno njih koji nesmetano i na razne načine brišu svoju odvratnu guzicu sa hrvatskom zastavom. Umberto Bossi, vođa talijanske ‘Lige Sjever’, pobrao je zatvorsku kaznu jer je talijansku zastavu kvalificirao kao toaletni papir. U Francuskoj mijenjaju zakon da mogu kazniti kretena koji je obrisao dupe sa francuskom zastavom. E kume, bio ti običan gost ili najveći francuski filozof ili umjetnik, nije ti to RH! Francuzi su prošle godine mijenjali zakone u smislu da je vijorenje francuske zastave izraz domoljublja. Novi državljani Francuske moraju poznavati francuski jezik i prihvatiti listu francuskih vrijednosti, na odgovarajućoj ceremoniji! Svaki razred svake škole mora imati izloženu kopiju francuske Deklaracije o pravima iz 1789. Svaki mladi Francuz mora imati knjigu u koju bilježi svoj napredak glede nacionalnih obveza. Formirana je zasebna komisija, koja uključuje francuske povjesničare, a zadaća joj je uvođenje pravila koja kultiviraju ponos u odabiru ‘biti Francuz’. Francuzi su lukavo ubacili svoje nacionalne norme u proces genderske jednakosti. Iskoristili su gendersku kampanju za još strože nacionalne normative, a kod nas se ista kampanja zlorabila za razaranje hrvatskog nacionalnog identiteta. U Hrvatsku nesmetano ušeće najgori ološ i ponižava hrvatsku naciju, njene vrijednosti i njene simbole.

Umjetnost ružnoće kao nasilje odvratnosti

Možemo reći da je domaćem književniku Zoranu Feriću (Mišolovka Walta Dysneya) i sveukupnoj svjetskoj umjetnosti ružnoće suprotstavljena opaka balkanska govnarska konkurencija pod nazivom ‘Građanska akcija’, koja kod nas ima svoje najprimitivnije manifestacije, zdravstveno opasne, kako po tijelo tako i za duh i duhovnost. Bilo bi korektno prema ostalim građanima RH, da kontaminirani ‘aktivisti Građanske akcije’ koriste toalet papir umjesto novina i letaka, iako su njihovi drekasti pamfleti puni pravopisnih pogrešaka, pa mogu poslužiti samo za rit obrisati. Vrijeđa me to bahato ponašanje stranih obavještajnih agencija, koje svoje infiltrante ne pošalju niti na tečaj hrvatskog jezika. To su vam posve sirovi likovi, koji stižu u civilizaciju iz najgore balkanske zabiti, koji se okolo rasterete gdje stignu, kao da su u Afganistanu. I još ne povuku vodu niti kada to mogu. Svejedno, u Zagrebu se nevjerojatne količine kretenskog dreka sliju prema kolektoru uz Savu, nedaleko crpilišta ‘pitke’ vode! Taj bazen domaćeg dreka danas popularno zovemo Komitet, a svega se našlo i u susjednoj Kockici. Najgori govnari uspnu se visoko, pa kada na Pantovčaku ili gore u Banskim dvorima i u sabornici potegnu vodu, drek prođe kroz cijeli grad, kontaminirajući pola Hrvatske. Ta nepresušna stoljetna rijeka zagrebačkog komunističkog dreka prijeti totalnim zagađenjem Hrvatske. Zanima me kako često navrate u Komitet ‘bivši komunisti’ na visokim pozicijama u govnarskoj RH. Znate, sve ima svoje granice. Ako je Zagreb proklet, ako je dozvoljeno s ‘Tuđmanovim grbom’ brisati rit, ostaje nam grb Herceg-Bosne. U govnarskoj RH ignorirana je dvadeseta godišnjica utemeljena Herceg-Bosne.

Imamo li nekrofile i nekromane i u Vladi i u nevladinim udrugama?

‘Aktivist’ je kod nas postao naziv za lijenu osobu, koja ne želi živjeti od poštenog rada. Naravno da zaudara sve što se na ovome prostoru prezentira kao građansko. ‘Pička mu materina!’ – dere se jedan aktivist ‘Građanske akcije’, kod nadvožnjaka uz Branimirovu, u Zagrebu, dok je vješao hrvatsku zastavu sa prilično mračnim namjerama. ‘Dobaci mi tu jebenu sajlu!’ Krepano lice, umrle oči. Ne možete pojmiti s kim imamo posla. Nekrofili su teški psihički bolesnici, koji sebe rodno prepoznaju u mrtvačnicama, gdje skrnave leševe. Najnoviju rodnu podjelu treba proširiti i za one koji su seksualno usmjereni na mrtvu ženu ili mrtva muškarca. Čudimo se kako takav poremećeni gost u Hrvatskoj može obrisati svoje uvozno raspadajuće dupe baš sa povijesnom hrvatskom zastavom. Budite sigurni, ne poštuju takvi niti srpsku zastavu, niti Muhameda. To su vam pripadnici najgoreg mraka, kojima je neprijatelj sve živo, sam život. ‘Šta si se usro?’ – odgovara drugi. ‘Tuđman je davno krepo!’. A onda onaj prvi primat provocira prolaznike derući se ‘Jebo te Tuđman!’ Zaprepašćuje ta njihova komocija, ta njihova svijest da je u Zagrebu i Hrvatskoj dozvoljeno bilo kakvo ruganje Hrvatima i svemu hrvatskom. Kako je moguće da vam preko noći iz Slovenije i BiH osvanu novopečeni borci za ljudska prava u RH? Koje li drskosti! Naravno da će globalne institucije podržati takve, jer razaraju hrvatsko nacionalno tkivo, ali gdje su zaštitni mehanizmi Hrvatske, da se odupre takvima? Naprotiv, RH takve plaća, a domoljubi prekapaju kante za smeće, da prežive. Gerijatrijske dotepence trebamo vratiti tamo od kuda su došli.

Zašto glavni govnari dozvoljavaju ismijavanje nacionalnih simbola?

Koliko znam, hrvatska zastava i hrvatski grb prezentiraju našu milenijsku povijest, našu neprekidnu državnost i našu drevnu kulturu. Naravno da su značajniji od nekog slučajnog predsjednika ili slučajnog premijera RH. Stoga me čudi da takozvanim aktivistima takozvane ‘Građanske akcije’ ne pada na pamet obrisati svoje guzice sa Ivom Josipovićem ili sa Zoranom Milanovićem. Zašto protivnici Hrvatske najviše dužnosnike RH doživljavaju kao svoje, kao svojtu? Zašto najviši dužnosnici RH dozvoljavaju da najprimitivnija strana agentura sramoti Hrvatsku? Naravno, da kojim slučajem Zoran Milanović vidi Hrvatsku kao milenijsku povijest, a ne kao slučajnu tvorevinu, članovi ‘Građanske akcije’ bili bi barem praćeni, uz rizik da se izrodi novi slučaj ‘Kameleon 2’. Umjesto neprijatelja ove zemlje, vlast prati domoljube. Tajne službe RH nisu 90-tih postavile učinkovitu protuobavještajnu zaštitu, jer je to bilo nemoguće – prihvatile su udbaše hrvatskog podrijetla, pa i druge govnare, ali su za vrijeme Franje Tuđmana poduzete operativne akcije koje su dokazale da je Civilno društvo u svome najvećem dijelu, odnosno najveći broj nevladinih udruga, zapravo strano obavještajno uplitanje. Kao i uvijek, udbaške i druge mreže koriste ljudsko smeće. Nije najgora stvar to što je Udba imala svoju doušničku mrežu, nego činjenica da je novačila kriminalce, kriminalne umove i duševne bolesnike. A sloj iznad njih predstavljale su komitetlije, moralne nakaze kakve svijet nije vidio, kakve se razotkrivaju u aktualnom slučaju Josipa Perkovića.

Hitno objaviti registre lažnih partizana, nekrofila, pedofila i sličnih govnara

Poremećene osobe u RH pobrinule su se da Javnost dobije uvid u Registar branitelja i na tome se stalo. Neka neprijatelji Hrvatske u RH, u EU i u svijetu, kao i slično smeće u ‘regionu’, imaju pri ruci uži popis hrvatskih domoljuba! Današnja korumpirana društvena formacija, zapravo formacija korupcije, dozvoljava da vam nekrofili, pedofili i govnari kriomice ušetaju u obitelj ili prijateljski krug, i ubrzo vam unište sav vaš život, bez da ste toga svjesni. Da unište vaš sustav vrijednosti, vašu pozitivnu nacionalnu ideju, sva ta silna stradanja brojnih generacija na putu do civilizacijski prihvatljivog nacionalnog identiteta, i sva ta odricanja za dobro zajednice. Ovdje mi ne pada na pamet dovesti u pitanje koncept slobode konkretne ljudske osobe, ali baš na tome planu moramo konačno povesti računa da sloboda nekrofila, pedofila ili bilo kojeg ‘građanskog’ govnara, mora prestati tamo gdje počinje sloboda Drugoga. Hrvati imaju jedinstvenu priliku da zaklonjeni iza nesankcioniranog ponižavanja naših nacionalnih simbola izreknu što žele o predsjedniku RH, premijeru RH i svim ministrima. Primjerice, Josipović, Milanović, Linić i Pusićka imaju kod svojih ureda ogromne hrvatske zastave, koje mogu povući za sobom, kada idu na toalet, ali svejedno imam dojam da ti ljudi ne koriste sve pogodnosti svojih rezidencija i da najčešće nisu kvalitetno obrisani. Ne mogu stalno prljati istu zastavu. Što rade svi ti savjetnici?

TvrtkoDolić/Dnevno.hr

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Vijesti

Dodijeljeno 90 ugovora u stipendiranju darovitim i potrebitim studentima Sisačke biskupije

Objavljeno

na

Objavio

Biskupijska zaklada “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” i ove godine dodijelila je, na tradicionalnom susretu stipendista i prijatelja, 90 ugovora u stipendiranju darovitim i potrebitim studentima s područja Sisačke biskupije.

Ugovore im je u subotu 9. prosinca uručio sisački biskup Vlado Košić, a uz biskupa susretu su nazočili i ravnatelj Zaklade dr. Domagoj Mosler, te prijatelji zaklade: generalni vikar biskupije mons. Marko Cvitkušić, kancelar preč. Janko Lulić, europarlamentarka Marijana Petir, akademik Josip Pečarić, Anto Kovačević, Davor i Željka Vrbanek, Tomislav i Linda Kršnjavi, Tonka Jozić Novinc, Slaven Novinc, Petar Lovrić, Marija Pešun i Ivana Vujić.

Na početku sve okupljene je pozdravio ravnatelj Zaklade dr. Mosler podsjetivši da je ovo osma godina djelovanja Zaklade te kako je već na samome početku ponovne uspostave biskupije, biskup Košić prepoznao vrijednost ulaganja u znanje i mlade u ključnom trenutku njihova života.

Mosler je rekao i kako se broj stipendista kroz ove godine utrostručio te kako se osjeća da ima sve više potrebnih. „Doista nije bilo lako povjerenstvu izabrati između 160 prijava koje su ove godine pristigle, te preporučiti biskupu najbolje kandidate za stipendiste. Mislim da smo to dobro učinili, a vi ste najbolji među kandidatima i ja vam čestitam na tome.

Čestitam vam i što ste dovoljno hrabri da svaki dan donosite odluke koje će poboljšati vaš život. Vi ste se u svom mladom životu uspjeli izdići iznad prosjeka i krenuti ozbiljno u ostvarivanje svojih životnih ciljeva, a mi smo kroz Zakladu tu da vam pomognemo u tome“, poručio je okupljenim stipendistima ravnatelj.

U ime ovogodišnjih stipendista okupljenima se obratila studentica Tihana Čulinović zahvalivši svima koji pomažu, a osobito biskupu Košiću. „Osim financijske potpore Zaklade, koja uvelike olakšava naše školovanje, kao mladi akademski građani svjesni smo da smo kao stipendisti zadobili vaše povjerenje što nas dodatno motivira za kvalitetan rad i uspjeh. Radujemo se danas biti ovdje, ali također osjećamo dužnost biti još uspješniji studenti i ljudi, na vašu i našu radost.

Hvala vam što ste prepoznali potencijal nas mladih studenata i što ulažete u naše obrazovanje. Iz stečenog će znanja niknuti i djela. Do ostvarenja našeg punog potencijala tisuće je malih koraka. Hvala vam što činite uporište da i mi ostvarimo svoje talente i tako gradimo svijetlu budućnost sebi i drugima. Vaša velikodušnost uvijek će nas poticati da budemo primjer i ruka pomoći bližnjima, a vaša djela naučiti će nas prepoznati potrebite“.

U ime prijatelja Zaklade stipendiste je pozdravila europarlamentarka Marijana Petir zaželjevši im uspješnost u školovanju. „Ozbiljno shvatite tu priliku koja vam je dana, priliku da se obrazujete. Smatram da bi to pravo trebali imati svi i da ekonomska situacija u obitelji ne bi smjela biti prepreka ničijem obrazovanju.

Prije svega zbog toga što obrazovanje daje mogućnost za izvrsnost, a bez izvrsnih ljudi na radnim mjestima teško da ćemo kao država i kao narod ići naprijed. Zato smo mi prijatelji sretni što imamo priliku sudjelovati i pratiti vas na vašem obrazovnom i životnom putu. Vjerujem da ćete jednog dana kad završite studij i kad dobijete svoje radno mjesto imati priliku osvrnuti se oko sebe i primijetiti da postoje neki mladi pametni ljudi koje treba podržati te da ćete bez sumnje donijeti takvu odluku i nećete se pokajati, kao što nismo ni mi“, poručila je Petir.

Na kraju je okupljene pozdravio biskup Košić zahvalivši svim prijateljima Zaklade što financijski, moralno i svojim autoritetom podupiru njezin rad. Biskup je istaknuo i kako je u biskupiji doista mnogo potrebitih pa osim ove Zaklade tu je i Caritas, pučka kuhinja, Vrtić sv. Marije Magdalene i Zaklada „Sluga Božji kardinal Franjo Kuharić“ koja ima na brigu obitelji s više djece. „Budite vrsni u svome znanju i poslu. To darujte našoj Domovini“, poručio je biskup mladima nakon čega im je i uručio ugovore o stipendiranju.

Susret je zaključen glazbenom zahvalom koju je na klaviru izveo stipendist Antonio Ceković, student Glazbene akademije u Zagrebu.

facebook komentari

Nastavi čitati

Vijesti

Josip Borić: Maras je ‘glavni hejter ove Vlade’ s razinom palanačle politike bez cilja

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski sabor današnje zasjedanje nastavio je zahtjevima za stankom.

Željko Glasnović (nezavisni zastupnik) tražio je stanku jer želi govoriti o hrvatskoj dijaspori, Goran Aleksić (Živi zid i SNAGA) o arbitraži u Washingtonu koju su banke pokrenule protiv RH u kontekstu prakse sudova u Hrvatskoj i Europskoj uniji, Kažimir Varda (klub Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika) želi govoriti o zbrinjavanju mulja od obrade urbanih otpadnih voda, Gordan Maras (SDP) o netransparentnosti i nelogičnom djelovanju Vlade RH, Marko Vučetić (nezavisni zastupnik) želi govoriti o značaju i poštivanju ljudskih prava, Marija Puh (HMS) želi govoriti o novostima u strukovnom obrazovanju, Goran Dodig (HDS, HDSSB, HSLS) želi govoriti o aktualnoj političkoj situaciji i ponašanju u Saboru, Branko Bačić (HDZ) želi govoriti o aktualnoj političkoj situaciji.

Maras je istaknuo da je Hrvatska u nikad goroj situaciji, gotovo svakodnevno se suočavamo s nekom aferom, pucamo po šavovima, raspadamo se, a HDZ je bahatiji nego za vrijeme Ive Sanadera.

Imamo preko 300.000 blokiranih, ljude tjeraju sa njihovih nekretnina, a sa druge strane Vlada kupuje 2 blindirana Mercedesa za 12 mil. kn. U isto vrijeme Vlada HDZ-a i Andrej Plenković dižu povlaštene mirovine za 500, 600 kn, a sa druge strane minimalac u RH u isto to vrijeme diže za 130 kn i šalje vrlo važnu poruku – puno nam je važnije dići povlaštene mirovine nego ljudima osigurati dostojanstven život.

Hrvatska jedina zemlja u EU-u koja stimulira poslodavce sa manjim doprinosima ukoliko prijave ljude na minimalnu plaću, naglasio je.

Josip Borić je za Marasa izjavio da je ‘glavni hejter ove Vlade’ s razinom palanačle politike bez cilja, rezultata, bez ikakve vizije. Pokušao sam shvatiti smisao ovoga što je rekao, ali nisam uspio. Čija se vlada raspala u aferama? SDP-ova. Sjetimo se, afera Spačva, Mali biskviti. To je bila samo jedna afera u nizu, rekao je Borić.

Pitao je Marasa je li odlaskom u oporbu izgubio dio pamćenja, pozivajući se na njegovo obećanje da će otvoriti 50.000 radnih mjesta, dok ih je čak 80.000 zatvorio.

Glasnović: Izvandomovinska Hrvatska trpi najveću diskriminaciju, a najviše novca šalju u Hrvatsku (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari