Connect with us

Vijesti

Govnari iz ‘Građanske akcije’ rukama brišu svoje prljave guzice

Objavljeno

on

Nakon protuhrvatske ruke na mrtvom srcu i govana u glavi idiota, bolesno primitivni kreteni brišu svoju lijenu guzicu hrvatskom zastavom i hrvatskim grbom. Ovdje možemo zaista žaliti da ti retardirani plaćenici nisu Hrvati. Kao što žalimo da se bosanski gerijatrijski performer Oliver Frljić ispovraćao na srpsku zastavu predstavljajući se kao Hrvat.

Sveopću društvenu krizu u Hrvatskoj produbljuje poremećena kultura ružnog i odvratnog, koja je kod nas u dobroj mjeri strano obavještajno uplitanje.

Kako bi performeri-govnari prošli u Francuskoj i Italiji?

Hrvatska je svjetski fenomen – kod nas su zaštićeni samo oni koji sramote Hrvatsku. Vlada RH ne izručuje Josipa Perkovića, niti unutar EU, kojoj je pridružena – u Njemačkoj je Perković, šef republičke Udbe u SRH, optužen za organizaciju teškog ubojstva, kakvo ne zastarijeva niti po važećem Ustavu. Ima kod nas puno njih koji nesmetano i na razne načine brišu svoju odvratnu guzicu sa hrvatskom zastavom. Umberto Bossi, vođa talijanske ‘Lige Sjever’, pobrao je zatvorsku kaznu jer je talijansku zastavu kvalificirao kao toaletni papir. U Francuskoj mijenjaju zakon da mogu kazniti kretena koji je obrisao dupe sa francuskom zastavom. E kume, bio ti običan gost ili najveći francuski filozof ili umjetnik, nije ti to RH! Francuzi su prošle godine mijenjali zakone u smislu da je vijorenje francuske zastave izraz domoljublja. Novi državljani Francuske moraju poznavati francuski jezik i prihvatiti listu francuskih vrijednosti, na odgovarajućoj ceremoniji! Svaki razred svake škole mora imati izloženu kopiju francuske Deklaracije o pravima iz 1789. Svaki mladi Francuz mora imati knjigu u koju bilježi svoj napredak glede nacionalnih obveza. Formirana je zasebna komisija, koja uključuje francuske povjesničare, a zadaća joj je uvođenje pravila koja kultiviraju ponos u odabiru ‘biti Francuz’. Francuzi su lukavo ubacili svoje nacionalne norme u proces genderske jednakosti. Iskoristili su gendersku kampanju za još strože nacionalne normative, a kod nas se ista kampanja zlorabila za razaranje hrvatskog nacionalnog identiteta. U Hrvatsku nesmetano ušeće najgori ološ i ponižava hrvatsku naciju, njene vrijednosti i njene simbole.

Umjetnost ružnoće kao nasilje odvratnosti

Možemo reći da je domaćem književniku Zoranu Feriću (Mišolovka Walta Dysneya) i sveukupnoj svjetskoj umjetnosti ružnoće suprotstavljena opaka balkanska govnarska konkurencija pod nazivom ‘Građanska akcija’, koja kod nas ima svoje najprimitivnije manifestacije, zdravstveno opasne, kako po tijelo tako i za duh i duhovnost. Bilo bi korektno prema ostalim građanima RH, da kontaminirani ‘aktivisti Građanske akcije’ koriste toalet papir umjesto novina i letaka, iako su njihovi drekasti pamfleti puni pravopisnih pogrešaka, pa mogu poslužiti samo za rit obrisati. Vrijeđa me to bahato ponašanje stranih obavještajnih agencija, koje svoje infiltrante ne pošalju niti na tečaj hrvatskog jezika. To su vam posve sirovi likovi, koji stižu u civilizaciju iz najgore balkanske zabiti, koji se okolo rasterete gdje stignu, kao da su u Afganistanu. I još ne povuku vodu niti kada to mogu. Svejedno, u Zagrebu se nevjerojatne količine kretenskog dreka sliju prema kolektoru uz Savu, nedaleko crpilišta ‘pitke’ vode! Taj bazen domaćeg dreka danas popularno zovemo Komitet, a svega se našlo i u susjednoj Kockici. Najgori govnari uspnu se visoko, pa kada na Pantovčaku ili gore u Banskim dvorima i u sabornici potegnu vodu, drek prođe kroz cijeli grad, kontaminirajući pola Hrvatske. Ta nepresušna stoljetna rijeka zagrebačkog komunističkog dreka prijeti totalnim zagađenjem Hrvatske. Zanima me kako često navrate u Komitet ‘bivši komunisti’ na visokim pozicijama u govnarskoj RH. Znate, sve ima svoje granice. Ako je Zagreb proklet, ako je dozvoljeno s ‘Tuđmanovim grbom’ brisati rit, ostaje nam grb Herceg-Bosne. U govnarskoj RH ignorirana je dvadeseta godišnjica utemeljena Herceg-Bosne.

Imamo li nekrofile i nekromane i u Vladi i u nevladinim udrugama?

‘Aktivist’ je kod nas postao naziv za lijenu osobu, koja ne želi živjeti od poštenog rada. Naravno da zaudara sve što se na ovome prostoru prezentira kao građansko. ‘Pička mu materina!’ – dere se jedan aktivist ‘Građanske akcije’, kod nadvožnjaka uz Branimirovu, u Zagrebu, dok je vješao hrvatsku zastavu sa prilično mračnim namjerama. ‘Dobaci mi tu jebenu sajlu!’ Krepano lice, umrle oči. Ne možete pojmiti s kim imamo posla. Nekrofili su teški psihički bolesnici, koji sebe rodno prepoznaju u mrtvačnicama, gdje skrnave leševe. Najnoviju rodnu podjelu treba proširiti i za one koji su seksualno usmjereni na mrtvu ženu ili mrtva muškarca. Čudimo se kako takav poremećeni gost u Hrvatskoj može obrisati svoje uvozno raspadajuće dupe baš sa povijesnom hrvatskom zastavom. Budite sigurni, ne poštuju takvi niti srpsku zastavu, niti Muhameda. To su vam pripadnici najgoreg mraka, kojima je neprijatelj sve živo, sam život. ‘Šta si se usro?’ – odgovara drugi. ‘Tuđman je davno krepo!’. A onda onaj prvi primat provocira prolaznike derući se ‘Jebo te Tuđman!’ Zaprepašćuje ta njihova komocija, ta njihova svijest da je u Zagrebu i Hrvatskoj dozvoljeno bilo kakvo ruganje Hrvatima i svemu hrvatskom. Kako je moguće da vam preko noći iz Slovenije i BiH osvanu novopečeni borci za ljudska prava u RH? Koje li drskosti! Naravno da će globalne institucije podržati takve, jer razaraju hrvatsko nacionalno tkivo, ali gdje su zaštitni mehanizmi Hrvatske, da se odupre takvima? Naprotiv, RH takve plaća, a domoljubi prekapaju kante za smeće, da prežive. Gerijatrijske dotepence trebamo vratiti tamo od kuda su došli.

Zašto glavni govnari dozvoljavaju ismijavanje nacionalnih simbola?

Koliko znam, hrvatska zastava i hrvatski grb prezentiraju našu milenijsku povijest, našu neprekidnu državnost i našu drevnu kulturu. Naravno da su značajniji od nekog slučajnog predsjednika ili slučajnog premijera RH. Stoga me čudi da takozvanim aktivistima takozvane ‘Građanske akcije’ ne pada na pamet obrisati svoje guzice sa Ivom Josipovićem ili sa Zoranom Milanovićem. Zašto protivnici Hrvatske najviše dužnosnike RH doživljavaju kao svoje, kao svojtu? Zašto najviši dužnosnici RH dozvoljavaju da najprimitivnija strana agentura sramoti Hrvatsku? Naravno, da kojim slučajem Zoran Milanović vidi Hrvatsku kao milenijsku povijest, a ne kao slučajnu tvorevinu, članovi ‘Građanske akcije’ bili bi barem praćeni, uz rizik da se izrodi novi slučaj ‘Kameleon 2’. Umjesto neprijatelja ove zemlje, vlast prati domoljube. Tajne službe RH nisu 90-tih postavile učinkovitu protuobavještajnu zaštitu, jer je to bilo nemoguće – prihvatile su udbaše hrvatskog podrijetla, pa i druge govnare, ali su za vrijeme Franje Tuđmana poduzete operativne akcije koje su dokazale da je Civilno društvo u svome najvećem dijelu, odnosno najveći broj nevladinih udruga, zapravo strano obavještajno uplitanje. Kao i uvijek, udbaške i druge mreže koriste ljudsko smeće. Nije najgora stvar to što je Udba imala svoju doušničku mrežu, nego činjenica da je novačila kriminalce, kriminalne umove i duševne bolesnike. A sloj iznad njih predstavljale su komitetlije, moralne nakaze kakve svijet nije vidio, kakve se razotkrivaju u aktualnom slučaju Josipa Perkovića.

Hitno objaviti registre lažnih partizana, nekrofila, pedofila i sličnih govnara

Poremećene osobe u RH pobrinule su se da Javnost dobije uvid u Registar branitelja i na tome se stalo. Neka neprijatelji Hrvatske u RH, u EU i u svijetu, kao i slično smeće u ‘regionu’, imaju pri ruci uži popis hrvatskih domoljuba! Današnja korumpirana društvena formacija, zapravo formacija korupcije, dozvoljava da vam nekrofili, pedofili i govnari kriomice ušetaju u obitelj ili prijateljski krug, i ubrzo vam unište sav vaš život, bez da ste toga svjesni. Da unište vaš sustav vrijednosti, vašu pozitivnu nacionalnu ideju, sva ta silna stradanja brojnih generacija na putu do civilizacijski prihvatljivog nacionalnog identiteta, i sva ta odricanja za dobro zajednice. Ovdje mi ne pada na pamet dovesti u pitanje koncept slobode konkretne ljudske osobe, ali baš na tome planu moramo konačno povesti računa da sloboda nekrofila, pedofila ili bilo kojeg ‘građanskog’ govnara, mora prestati tamo gdje počinje sloboda Drugoga. Hrvati imaju jedinstvenu priliku da zaklonjeni iza nesankcioniranog ponižavanja naših nacionalnih simbola izreknu što žele o predsjedniku RH, premijeru RH i svim ministrima. Primjerice, Josipović, Milanović, Linić i Pusićka imaju kod svojih ureda ogromne hrvatske zastave, koje mogu povući za sobom, kada idu na toalet, ali svejedno imam dojam da ti ljudi ne koriste sve pogodnosti svojih rezidencija i da najčešće nisu kvalitetno obrisani. Ne mogu stalno prljati istu zastavu. Što rade svi ti savjetnici?

TvrtkoDolić/Dnevno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari