Connect with us

Komentar

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić poslao poruku tkz ‘antifašistima’: Sijači mržnje i podjela

Objavljeno

-

‘Dok Mostar svakodnevno raste, razvija prometnice, infrastrukturu, turizam, obnavlja zaostale ruševine, pojavljuju se lažni moralizatori i falsifikatori načela antifašistima”, napisao je Kordić na društvenim mrežama.

”Predstavljati se antifašistima noseći u rukama simbole jednog od najgnjusnijih totalitarnih režima je za svaku osudu”, poručio je mostarski gradonačelnik Mario Kordić reagiravši danas objavom na Facebooku na okupljanje antifašista u Mostaru.
Kordić je poručio da Mostar simbol multikulturalnosti i slobode ta da se u ovom slučaju radi o lažnim moralistima.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Mostar je simbol multikulturalnosti i slobode

Dok Mostar svakodnevno raste, razvija prometnice, infrastrukturu, turizam, obnavlja zaostale ruševine, pojavljuju se lažni moralizatori i falsifikatori načela antifašistima.

Predstavljati se antifašistima noseći u rukama simbole jednog od najgnjusnijih totalitarnih režima je za svaku osudu. Možda bi i ove godine igrokaz koji isti glumci godinama izvode prošao bez reakcije, ali nemoguce je zanemariti gnjusno nazivanje Mostara mjestom neofašizma

Oštro osuđujem takav javni govor, koji ne pripada civiliziranom i demokratskom društvu kojem Mostarke i Mostarci pripadaju. Duboko sam uvjeren smo dovoljno sazreli kao društvo da demaskiramo lažno predstavljanje i sijače mržnje i podjela. Grad koji kao gradonačelnik predstavljam podržava i podržavat ce sve slobode, provoditi reforme, ali i reagirati na zlonamjerne postupke i izjave.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari