Connect with us

Magazin

GRDOVIĆ POBIJEDIO NA SPLITSKOM FESTIVALU: Čekao sam ovu nagradu 35 godina!

Objavljeno

on

Publika je sinoć odlučila da Grand prix ovogodišnjeg, 56. Splitskog festivala osvoji njen miljenik, zadarski slavuj Mladen Grdović, dok je prva nagrada stručnog ocjenjivačkog suda, istovremeno i treća nagrada publike išla u ruke  Tončija Huljića i Madre Badesse. Publika je drugo mjesto dala Tomislavu Braliću i Intradama, piše Slobodna Dalmacija.

[ad id=”93788″]

Žiri je drugim mjestom okitio Damira Kedžu, a treće je pripalo Đaniju Maršanu.

Razgaljeni Grdović je, nakon što su ga proglasili pobjednikom, pustio i suzu, a večer je obilježila i manja nezgoda koju je doživjela voditeljica Mariola Milardović, koja je u jednom trenutku izgubila ravnotežu te pala na pozornici. Odmah su joj priskočili u pomoć i sve je prošlo s njezinim smiješkom.

Nagradu je dodijelilo i Hrvatsko društvo skladatelja, koje je za najizvođeniju pjesmu s prošlogodišnjeg Splitskog festivala  proglasilo Moje zlato, autora glazbe Tonča Huljića, te teksta, Vjekoslave Huljić i Petra Graše.

Završnica festivala privukla je brojne Splićane, koji su spas od noćne žege potražili u večernjoj zabavi na otvorenom.

Posebnu pažnju okupljenih plijenile su Nada Parmać s vrtoglavim izrezom na haljini, Žanamari Perčić u šljokičastoj minici i elegantna Izabela Martinović koja se na Splitski festival vratila nakon duge stanke.

Fešta je potrajala do sitnih noćnih sati, a začinio ju je Petar Grašo, lanjski pobjednik koji je nastupio u show programu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari