Connect with us

Reagiranja

Grlić Radman: U čijem je interesu izolirati Hrvatsku od Zapada?

Objavljeno

-

“Milanoviću nije bilo dovoljno to što je izvrijeđao „fašističku“ Austriju, SAD, Francusku, EU, BiH, Mađarsku, NATO, Ukrajinu… na red je došla i Ujedinjena Kraljevina. Tko je idući? MVEP Gordan Grlić Radman: Milanović želi izolirati našu zemlju od Zapada. U čijem je to interesu? U hrvatskom zacijelo nije. U crvenom šuškavcu gorljivo je podržavao Komšića, zauzimao se za to da Bošnjaci izaberu „hrvatskog“ člana Predsjedništva BiH. I tada mu se divio njegov ljevičarski potrčko Raspudić…”

Komentirajući nove, tko zna koje međunarodne izgrede “Karijesa s Pantovčaka”, ministar vanjskih i europskih poslova RH posumnjao je radi li Milanović u nečijem tuđem interesu.

Donosimo, objedinjeno, ključne naglaske iz više istupa Gordana Grlića Radmana:

Za koga radi Milanović?

Milanović kao da želi izolirati našu zemlju od Zapada, oslabiti međunarodnu poziciju Hrvatske. Jako nam šteti, on je – štetočina! U čijem je interesu to što radi? U hrvatskom zasigurno nije.

Štetočina & lažljivac …

Pritom svjesno laže. Kako je izmislio „slanje hrvatskih vojnika u Ukrajinu“ – pitanje o kojem nitko nikad nije razgovarao – tako je i lagao da sam ruskog predsjednika Putina pozvao u Hrvatsku. Milanović bi se morao ispričati, no svi dobro znamo da on to nije u stanju.

U Moskvu sam išao – kao i mnogi drugi europski ministri – kako bih promovirao mirno rješenje između Rusije i Ukrajine, deeskalaciju. To je jedinstvena politika i EU-a i NATO-a. Zašto Milanović nije išao u Moskvu i Kijev promovirati deeskalaciju? Nije imao hrabrosti otići ni u središnju Bosnu…

… prostak & primitivac

Zbog vulgarnosti i uvreda koje sipa protiv koga god stigne, na televiziji bi prilikom prenošenja Milanovićevih izjava trebalo stajati upozorenje “nije za djecu ispod 12 godina“. Degradirao je instituciju predsjednika RH – ponaša se kao najgori populistički aktivist.

Komšićev fan & njegov ljevičarski potrčko

Milanović je 2010. u crvenom šuškavcu gorljivo podržavao Željka Komšića, zauzimao se za to da Bošnjaci umjesto Hrvata izaberu „hrvatskog“ člana Predsjedništva BiH. I tada mu se, kao i danas, divio njegov ljevičarski potrčko Nino Raspudić…

Sada pak Milanović antagonizira i međunarodne posrednike i političke aktere u BiH koji su involvirani u osjetljive pregovore o izbornoj reformi – umjesto da kontaktira svoje kolege državne poglavare, piše pisma, upozorava, lobira, traži i stvara saveznike, komentirali su iz HDZ-a.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari