Connect with us

Komentar

GRMOJA: Božo Petrov bio je cijelo vrijeme praćen od strane PNUSKOKA

Objavljeno

-

Nakon što su se HDZ i Most danas dogovorili da će Božo Petrov Tomislav Karamarko obnašati dužnost potpredsjednika Vlade njihovu odluku obrazložio je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja. 

[ad id=”68099″]

Imamo dvojicu potpredsjednika Vlade, gospodina Karamarka i gospodina Petrova.Odluka o dvoje potpredsjednika bio je inicijalni dogovor kada smo pristali na njihov prijedlog da Tihomir Orešković bude mandatar. Naša želja je bila da bude nestranački čovjek, a onda da su mu kao politička potpora Karamarko i Petrov- pojasnio je Grmoja gostujući u emisiji Pressing na N1 televiziji.

Grmoja je još jednom naglasio da inzistiraju na  resorima o kojima su govorili tijekom kampanje te da smatraju da je MUP, koji Most želi pod svojim okriljem, bitan za obračun s korupcijom.

Iskustva s HDZ-om i SDP-om nisu najbolja. Imamo indikacije da je Petrov bio cijelo vrijeme praćen od strane PNUSKOK-a i smatramo da je nedopustivo da se takvo tijelo koristi u svrhu političkog obračuna. SOA često podsjeća na tortu u kojoj imamo jedan crveni red, jedan plavi pa jedan crveni. Mislim da je takvo vrijeme završilo. Treba postojati jedan stručan i neovisan čovjek koji bi se trudio da u cjelokupni represivni aparat dolaze stručni, a ne dužni ljudi- kazao je glasnogovornik Mosta.

Dodao je i da za dvije stranke ovo bila neviđena situacija u kojoj su nastojali na sve moguće načine osigurati da se Most prikloni jednoj ili drugoj strani.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari