Connect with us

Politika

GRMOJA: “ja sam čvrsto uz Božu Petrova, Most se ne raspada”

Objavljeno

-

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja poručio je u utorak kako se Most ne raspada te kako i on, ali i Mostov izabrani zastupnik i predstavnik Građanske opcije grada Osijeka (GOGO) Miroslav Šimić, čvrsto stoje uz Most i Božu Petrova.

[ad id=”93788″]

“Ne raspada se Most iako ga već mjesec i pol pokušavaju srušiti, a u to su upregnuli svu mašineriju. I Miro Šimić i ja smo čvrsto uz Most i Božu Petrova”, rekao je Grmoja Hini.

S obzirom da se glasnogovornik Mosta Grmoja tijekom zadnjih par dana nije pojavljivao i davao izjave, a umjesto u Zagrebu, gdje su u tijeku pregovori Mosta s koalicijom Hrvatska raste oko mandatara, otišao je u Metković, u javnosti su započela nagađanja da se on, nakon što je Domoljubna koalicija odbila tripartitne pregovore, distancirao od Petrova.
Šimić: Čvrsto sam uz Petrova

Šimić: Ostajem uz Božu Petrova, ne pada mi na pamet rušiti Most

Noćas je također dodatnu sumnju u raskol u Mostu izazvao i post na GOGO-ovom Facebook profilu u kojem se navodi da je na sjednici njihovog Glavnog odbora odlučeno da se Šimić povlači iz Nacionalnog vijeća, te da kao saborski zastupnik nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim strankama i davati podršku mandataru.

Šimić je međutim jutros poručio kakao čvrsto stoji uz Petrova te kako Most nije i neće izgubiti saborskog zastupnika.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari