Connect with us

Komentar

Grmoja: Ne nudimo se nikome, odabrali smo koalicijske partnere

Objavljeno

-

Isječak/HRT

Nižu se reakcije nakon izjave Mostova saborskog zastupnika Nikole Grmoje kako bi “mogao progutati” poslijeizbornu suradnju njegove stranke sa SDP-om. Grmoja je u Dnevniku HRT-a objasnio na koga računa.

– To su Suverenisti i izlazimo na izbore sa svojim kandidatom za premijera. Ta usporedba je bila kako bi se prikazalo da je Možemo! puno rigidniji i isključiviji od SDP-a. Našalio sam se da je SDP za njih desni centar. O nikakvom nuđenju suradnje se ne radi, rekao je.

“Mene ne zanima što govore Peđa Grbin i Ivana Kekin”

Mišljenja je da je Most dovoljno snažan i iskusan te da imaju konkretne rezultate.

– Jedina smo politička stranka koja je prikupila za referendum o COVID potvrdama gdje smo se borili za slobodu naših građana. Spriječili smo epsku krađu u INA-i kad smo otkrili aferu plin za cent. Mene ne zanima što govore Peđa Grbin i Ivana Kekin, rekao je Grmoja.

Smatra da sada nije trenutak za stranačke kombinacije.

– U trenutku dok se slavonski seljak bori za svoju egzistenciju i obranu hrvatskog sela, kad im se ubijaju svinje od strane ove Vlade, kad se građani potkradaju kroz aferu plin za cent, dok Frane Barbarić još stoluje na čelu HEP-a, razgovarati o kombinacijama – to ne zanima hrvatske građane, rekao je.

Istaknuo je kako mogu garantirati svojim biračima, ako budu birali Most, beskompromisnu borbu protiv korupcije.

– Oslobodit ćemo institucije i javni servis. Hrvatski građani dobro znaju tko je Most. Isto tako znaju da nikad nećemo dati na hrvatske i obiteljske vrijednosti i sigurno nećemo kompromitirati vrijednosti za koje se zalažemo. Mi smo mogli sjediti u Vladi, dizati ruke u Saboru, ali smo odabrali borbu za Hrvatsku, slobodnu od korupcije i nepotizma. Nikada neću pristati na stavljanje Mosta u neku priču fotelja ili političkih trgovina. Ako se raspusti Sabor 22. 12. tad ćemo predstaviti kandidata za premijera. Vidimo da je Most jedina smetnja korumpiranoj vlasti i žele Most kompromitirati, rekao je Grmoja.

Rekao je da Most hrvatskim građanima garantira sigurnost.

– Kad Most preuzme odgovornost za Hrvatsku, poslat ćemo vojsku na kritične točke te nećemo nekontrolirano uvoziti stranu radnu snagu, dodao je.

Grmoja: Mogao bih ‘progutati’ koaliciju sa SDP-om, bez Možemo!

Video pogledajte ovdje

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari