Connect with us

Politika

Grmoja: Nikom nećemo dopustiti da nas preodgaja a posebno da dira u našu djecu!

Objavljeno

on

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja oglasio se na društvenim mrežama nakon burnih rekacija na njegovu inicijativu prijedloga antipedofilskog zakona kao i uređenja izlaganja djece seksualnim sadržajima i LGBTQ propagandi

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

“Dragi ljudi, haranga ne prestaje. U tu harangu se uključio i dio medija pa me optužuju za nekakav linč.

Jedini linč kojem trenutno svjedočimo je linč nad slobodom govora i uvjerenja, linč nad nama koji želimo svoju djecu zaštititi i odgajati u skladu s našim uvjerenjima.

Moja namjera od koje ne odustajem je zaštiti djecu od pedofila ali i od prerane seksualizacije. Ona se danas nažalost događa preko svih segmenata moderne kulture (modne industrije, filmske, glazbene i gaming industrije).

Svjesni smo da će svatko od nas roditelja djecu trebati nekako nekako zaštititi od toga, ali ono za što se možemo izboriti je da barem takvim sadržajima ne budu izloženi u školama i odgojnim ustanovama.

Unatoč uvredama kojim sam izložen, nikom nisam i neću uzvratiti istom mjerom.

Prema svakom čovjeku neovisno o njegovim stavovima, uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji odnosit ćemo se s poštovanjem, ali nikom nećemo dopustiti da nas preodgaja a posebno da dira u našu djecu!”, napisao je Grmoja.

Grmoja: Zašto je moja najava ‘antipedofilskog zakona’ izazvala ovakve reakcije?!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari