Connect with us

Komentar

Grmoja: Nisam za opoziv Milanovića, ali za micanje Šeksa iz politike i pravosuđa sam spreman dignuti obje ruke

Objavljeno

on

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je žestoku prepirku Zorana Milanovića i Milorada Pupovca, u koju se danas uključio i Vladimir Šeks rekavši da Milanovića treba opozvati

Grmoja je na Facebooku napisao da je predsjednika ipak biralo preko milijun hrvatskih građana te da zbog svađe s Pupovcem neće podržati inicijativu za opoziv. Dodao je i kako je pobornik fajta bez rukavica te da voli nastup i stil u kojem se kaže ono što se misli.

“Zovu me mediji i pitaju hoćemo li podržati Šeksovu inicijativu za opoziv Milanovića. Odgovaram da je predsjednika izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i da bi razlozi za njegov opoziv u Saboru trebali biti jako “debeli”.

Razlog sigurno ne može biti žestoka prepirka s Miloradom Pupovcem do koje je došlo jer Milorad nije ispunio očekivanja PRH.

Uostalom, ako ćemo iskreno, a jedino tako znam, i sam sam pobornik fajta bez rukavica. Volim nastup i stil u kojem se kaže ono što se misli. Nisam pobornik naučenih frazetina i briselskog novogovora.

Dakle, nećemo podržati Šeksovu inicijativu ali sam spreman odmah dati potpis i dignuti obje ruke za konačno micanje štetočine i suradnika UDBA-e Šeksa iz hrvatske politike i pravosuđa!”, napisao je Grmoja

Vladimir Šeks rekao je danas da traži Milanovićev opoziv, pa izjavio, među ostalim, da je predsjednik prekršio Ustav i da bi “trebalo pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene spriječenosti predsjednika Republike da obnaša svoju dužnost”.

Vladimir Šeks traži opoziv predsjednika Zorana Milanovića

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari