Connect with us

Reagiranja

GRMOJA: Počeo sam se baviti politikom zbog ovakvih tipova

Objavljeno

on

Nikola Grmoja se oglasio na facebooku i poručio je da ih napadi Hanžekovića i njegovih medija neće obeshrabriti, nego dapače, da će se još jače boriti za interese građana:

Ako me netko pita zašto sam se počeo baviti politikom odgovor je borba za javni interes, a protiv tipova koji su ovu zemlju shvatili kao svoje privatni poslovni teritorij ili lovište te je potpuno prilagodili sebi i svojim interesima.

Jedan od takvih je Marijan Hanžeković. Čovjek koji je ovoj zemlji dao tako malo, a od nje je uzeo tako mnogo. Za razliku od Mire Bulja koji je za Hrvatsku bio spreman dati i život a kojeg sada Hanžeković proziva zbog neplaćanja napumpanih cijena ovrha za HRT.

U kojem god smjeru krenuli istraživati afere, bili to mediji, sport, gospodarstvo, politika, prije ili kasnije doći ćete do gospodina Hanžekovića. Mamić i Bandić, to je društvo gospodina Hanžekovića, dalje ne treba nabrajati.

Poručujem mu da nas napadi njega i njegovih medija neće obeshrabriti, nego dapače, da ćemo se još jače boriti za interese građana koji su nama kao narodnim zastupnicima ispred njegova interesa.

Tu je svakako i interes pravde oko kojeg gospodin Hanžeković unatoč impresivnoj pravnoj karijeri ima pomalo drugačije poglede od Mostovih.

I na kraju gospodine Hanžekoviću, izađite na izbore pred birače, upotrijebite svu svoju medijsku mašineriju, stavite se 30 dana na naslovnice svih svojih izdanja, pa provjerite svoju socijalnu povezanost s hrvatskim građanima. Osim ako se ne plašite osjećaja ovršenosti kada vam birači vaš patriotizam ocjene neprolaznom ocjenom manjom i od 1 (%), napisao je Grmoja.

Podsjetimo, Gost današnje emisije Nedjeljom u dva je bio odvjetnik Marijan Hanžeković. U emisiji  je govorio o izmjenama Ovršnog zakona koje predlaže Most. Hanžeković je poručio da ovrha ne bi ni bilo da građani redovito plaćaju račune. Rekao je da je to što Most predlaže, protuustavno. “Most se mora svidjeti biračima i razumijem ih, oni su novi u politici, oni pozivaju da građani ne plaćaju ovrhe” kazao je. Dotakao se i Mire Bulja za kojeg je rekao da je “11 puta ovršen što nije pohvalno”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR