Connect with us

Politika

Grmoja ponovno zove DP u antiHDZ koaliciju: Neka pokažu da nisam bio u pravu

Objavljeno

-

Utrka za parlamentarnu većinu traje. Tko će prvi doći do potrebnih 76 ruku još nije poznato jer službenih informacija nema, a kontakti i pregovori događaju se daleko od očiju javnosti. U HDZ-u kažu da će poštovati volju birača i razgovarati s Domovinskim pokretom. Andrej Plenković je, ističu, obavio razgovore s izabranim predstavnicima nacionalnih manjina te su oni iskazali interes za nastavak suradnje s HDZ-om.

Grmoja ponovno pozvao Domovinski pokret na razgovor

Tko će sastaviti Vladu, pitanje je svih pitanja. Novinar HRT-a jutros je ispred sjedišta stranke to upitao Nikolu Grmoju. Ponovno je pozvao Domovinski pokret na razgovore.

Dobro je znano zašto mi nismo išli s Domovinskim pokretom, jer smo tvrdili da će ići s HDZ-om. Evo im prilike da ja nisam bio u pravu kroz cijelo ovo predizborno vrijeme. Pozivam ih na razgovore kako bismo fomirali antiHDZ koaliciju. Sve je na stolu, ništa nije zadano, trebamo razgovarati i vidjeti što se može napraviti. Ako ne žele izdati birače, ljude koji su im dali povjerenje, onda trebaju sjesti i razgovarati.

Sjetimo se što je Plenković o njima govorio uoči izbora, što je govorio o Penavi. Sjetimo se što je sam Domovinski pokret govorio o Plenkoviću, nazivao ga je veleizdajnikom, imali su jumbo plakat gdje kao Plenković sa SDSS-om slavi pad Vukovara, to su jako teške optužbe i sada nakon svega nadam se da neće otrčati u zagrljaj Plenkovića i pokazati da je istina sve što sam tvrdio uoči izbora, rekao je Grmoja.

Dujmović: Samo je koalicija HDZ i DP jamstvo dugoročne stabilnosti Hrvatske

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas