Connect with us

Politika

Grmoja pozdravio zabranu rada nedjeljom i ukidanje članarine HGK: Da su izbori češće

Objavljeno

-

Saborski zastupnik Nikola Grmoja (Klub Mosta) pozdravio je u petak najavu iz Vlade o zabrani rada nedjeljom i ukidanja obveznih članarina za Hrvatsku gospodarsku komoru za manje tvrtke istaknuvši kako bi bilo dobro da su izbori češće.

„Možda bi bilo dobro da su izbori češće, ukidanje članarine malim poduzećima dosta će značiti poduzetnicima i obrtnicima jer im je svaka kuna bitna”, rekao je Grmoja u slobodnom iznošenju stajališta.

Čestitao je udruzi Glas poduzetnika na njihovoj borbi te podsjetio da su zatražili i potpuno otvaranje gospodarstva.

„Svi znamo da će se uoči izbora puno toga otvoriti, ne zato jer je Vladi stalo do poduzetnika i obrtnika nego im je stalo do izlaska na izbore, što su bliži izbori bliže je i pobjeda nad koronom”, ustvrdio je Grmoja.

Marin Mandarić (Klub HDZ-a) uoči lokalnih izbora svim zastupnicima koji su kandidati zaželio je sreću te korektnu političku utakmicu.

„Razina na kojoj je percepcija o politici nije na razinama na kojoj bi trebala biti, a svi mi pridonosimo tome što će ljudi o nama misliti, zato se koncentrirajmo na programe, ideje, vizije, razvoj i budućnost a manje gledajmo osobne napade i polemike na osobnoj razini”, pozvao je Mandarić na podizanje razine političke komunikacije u Hrvatskoj.

Marina Opačak Bilić (Klub SDP-a ) pozvala je pak na stvaranje većih mogućnosti za mlade u Hrvatskoj koji zbog nemogućnost zapošljavanja, rješavanja stambenog pitanja i ekonomske nestabilnost odlaze u inozemstvo.

„Hrvatska ima najveći stupanj iseljavanja od svih članica EU, a ništa se ili malo radi na ostanku mladih”, istaknula je Opačak Bilić. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas