Connect with us

Politika

Grmoja poziva na formiranje ‘antihdz Vlade bez Možemo i SDSS-a’

Objavljeno

-

Mostov Nikola Grmoja pozvao je na svom profilu na društvenoj mreži x Domovinski pokret na razgovore kako bi formirali “antihdz Vladu bez Možemo i SDSS-a”, dodajući da imaju dovoljno ruku za to.

“Uvjet Domovinskog pokreta je da nema Možemo i SDSS-a u Vladi. Pozivam ih na razgovore kako bismo formirali antihdz Vladu bez Možemo i SDSS-a i kako bismo Plenkovića kojeg su toliko napadali poslali u oporbu. Imamo dovoljno ruku”, napisao je Grmoja na x-u.

Taj Mostovac jučer je u Dnevniku Nove TV izjavio da kao stranka ne bi podržali Zorana Milanovića kao kandidata za premijera.

“Ono što je sigurno jest da imamo izglasano na našim tijelima da ne bismo Zorana Milanovića podržali kao kandidata za premijera. Jasno je tko je naš kandidat”, poručio je Grmoja kojeg stranka ističe kao kandidata za premijera.

Što se tiče podrške manjinskoj vladi iz sabora, kazao je da oni nisu izašli pred svoje birače s takvim porukama “i sigurno ih neće varati.”

Osim što ne bi podržali Milanovićevu vladu, ne bi nikad podržali ni vladu HDZ-a ili ušli u vladu s HDZ-om, naglasio je Grmoja.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas