Connect with us

Politika

Grmoja: Prikupili smo više potpisa od Klisovića i Škore!

Objavljeno

-

Prikupili smo više potpisa od Klisovića i Škore! Idemo po velike stvari u Zagrebu, komentirao je Nikola Grmoja na facebooku.

Kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimir Troskot predao je u četvrtak 8700 potpisa za svoju kandidaturu poručivši kako potpisi pokazuju da ima šanse za ući u drugi krug izbora.

“Danas predajemo 8700 postpisa. To je brojka koja pokazuje ono što smo i najavljivali kroz cijelu kampanju, da ćemo biti važan politički faktor u Zagrebu, i ne samo to, nego i ozbiljni kandidati za drugi krug”, rekao je Troskot na Velesajmu u pratnji zamjenica Ive Rem i Dajane Paušić Podhraški.

Troskot je naglasio kako mu ankete nisu davale šansu, ali da potpisi pokazuju suprotno, da imaju šanse u drugom izbornom krugu.

“Odličan je osjećaj biti zapravo ‘favorit štanda’, jer štand je najbolja anketa”, kazao je Troskot.

Naglasio je kako ga veseli veliki broj potpisa, ponajviše zbog toga što su u prikupljanju “imali brojne opstrukcije”.

“Ona najžalosnija je bio napad na naše djevojke, Leu i Magdalenu. Mi smo na taj napad odgovorili najbolje: zajedništvom, pjesmom, požrtvovnošću, upornošću. Upravo je taj napad homogenizirao naše zajedništvo koje je dovelo do ovakvog sinergijskog rezultata”, poručio je Troskot.

Ističe kako ih je to nasilje potaklo na održavanje humanitarne akcije koju će održati 1. svibnja na Jarunu.

“Riječ je o humanitarnoj akciji ‘Sportom protiv nasilja’, gdje smo pozvali sve političare i novinare da dođu. Bit će pucanje penala, kao bivši vratar Dinama obući ću ponovno dres i rukavice, i branit ću penale tko god se odvaži pucati”, naglasio je Troskot.

Dodao je kako će glavna poruka akcije biti da se zajedništvom i sportom moramo oduprijeti nasilju, bez obzira na političko opredijeljenje.

Uz Troskota su još bili i saborski zastupnici Mosta Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić te Nikola Grmoja. On je netom nakon predaje potpisa na facebooku napisao da su “predali više potpisa od Klisovića i Škore”. “Idemo po velike stvari u Zagrebu”, stoji u objavi. (Hina/K.)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas