Connect with us

Vijesti

Grmoja: Uspjeli smo, imamo referendum

Objavljeno

-

HINA

Potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja rekao je u nedjelju za Hinu kako su prema prvim informacijama s terena uspjeli prikupiti dovoljan broj potpisa te “imaju referendum” protiv Covid potvrda i ‘stožerokracije’.

“Još nismo prikupili sve podatke s terena. U danima koji dolaze prikupljat ćemo liste s potpisima od naših volontera pa ćemo u srijedu izaći s dodatnim informacijama na konferenciji za novinare”, rekao je Grmoja.

U ponoć je istekao rok za prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma kojim ‘mostovci’ traže ukidanje Covid potvrda i “stožerokracije” odnosno da se ovlasti sa Stožera prebace na Sabor, koji bi o mjerama odlučivao dvotrećinskom većinom. Za pokretanje referenduma potrebno im je 368.446 potpisa.

Grmoja je zahvalio svim volonterima koji su, kako je kazao, po teškim vremenskim uvjetima uložili i svoje vrijeme i trud.

“To je u konačnici dovelo do pobjede građana Republike Hrvatske. Oni su rekli ‘ne’ korumpiranom stožeru i diskriminatornim covid potvrdama”, zaključio je ‘mostovac’ Grmoja.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari