Connect with us

BiH

GSS BiH spreman pomoći Hrvatskoj

Objavljeno

on

Foto: Arhiva (GSS BiH)

Potražni timovi GSSuBiH stavljeni su u pripravnost i prema potrebama i procjenama HGSS-a bit će upućeni u pomoć na nastradalom području

Nakon današnjeg katastrofalnog potresa koji je zahvatio Republiku Hrvatsku, Savez gorskih službi spašavanja u BiH (GSSuBiH) ponudio je pomoć i u stalnom je kontaktu s kolegama iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS).

Potražni timovi GSSuBiH stavljeni su u pripravnost i prema potrebama i procjenama HGSS-a bit će upućeni u pomoć na nastradalom području, priopćili su u utorak iz GSS-a.

Podsjećamo, Petrinju i Sisak je u ponedjeljak i utorak pogodio niz razornih potresa, koji je ostavio više ozlijeđenih i značajnu materijalnu štetu.

Predsjednik HDZ-a BiH, HNS-a i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamenta BiH Dragan Čović izrazio je suosjećanje. “Prateći vijesti o novom razornom potresu u Petrinji, koji se osjetio diljem Hrvatske i u susjednim zemljama, u mislima smo i molitvama s našim hrvatskim pukom u ovim iznimno teškim trenucima”, napisao je Dragan Čović na Twitteru.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari