Connect with us

Iz Svijeta

GSS Mostar nesebično pruža pomoć na poplavljenim područjima

Objavljeno

on

Ne postoje riječi kojima bismo opisali tugu i bol zbog nesreće koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku.

Duboko suosjećamo s nastradalima koji proživljavaju teške trenutke i izražavamo svoju iskrenu sućut članovima obitelji poginulih.

Gorska služba spašavanja Stanica Mostar stavila se je na raspolaganje Upravi za civilnu zaštitu i vatrogastvo Hercegovačko-neretvanske županije i pokazala spremnost da smjesta s ljudstvom i raspoloživom opremom krene na poplavom ugrožena područja.

Proteklih dana, točnije od petka 16.05.2014. godine, djelovali smo kao potpora Crvenom križu Grada Mostara, a naši spasilački timovi obišli su područja Maglaja, Zavidovića, Doboja, Tuzle, Orašja, Bijeljine, Srebrenice i Janja, te su u ugrožena područja dostavili pomoć u vidu hrane, vode i ostalih namirnica.

Iako nismo angažirani od strane nadležnih, samoinicijativno smo se stavili na raspolaganje Crvenom križu Grada Mostara i ne štedeći sebe dali svoj doprinos. Naši spasilački timovi i dalje stoje na raspolaganju i spremni su djelovati, ako se za njima ukaže potreba.

Zahvaljujemo se svim institucijama, organizacijama, kolegama spasiocima i brojnim volonterima koji čine sve što je u njihovoj moći da pomognu stanovništvu Bosne i Hercegovine u ovim teškim trenucima.

U našim ste srcima i mislima, stoji u priopćenju GSS Stanice Mostar

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR