Connect with us

Kolumne

Handžar vehabije izvršile teroristički napad na Split

Objavljeno

on

Netko (ne)poznat dosjetio se iz ruku SDP-a oteti Split i uništiti tamošnju ORJUNU i svekoliku antifu. Za izvođače radova angažirane su handžar-vehabije iz sarajevske centrale.

Ubrzo – prošli tjedan – na splitsku plažu došla su dva para odjevena po zadnjoj ISIL-ovoj modi. Prvo su Fata i Nata u šerijatskim kupaćim kostimima (jedna u šarenom, a druga u crnom) izvršile izviđačko-diverzijsku akciju i kao mumije umotane utrčale u more.

Nakon što su burke-jaranice napravile pravu pometnju nastupili su bradonje Mujo i Suljo. Iz torbe su izvukli dugo oružje koje ličilo na puške. Priča se da su uzvikivali terorističke parole – Tito akbar!

Kad se poradi kamuflaže jedan notorni komunist može hvaliti djedom ustašom mogu i sarajevski jarani Titom. Lukav je Haso.

Na splitskoj plaži je nastala sveopća cika i panika. Ni traga ovoljetnoj orjunaškoj hrabrosti upriličenoj eksplozivnim napravama na nogometnim stadionima u Francuskoj.

Podmukle sarajevske šerijatlije naoružale se puškama za podvodni ribolov pokušavajući tako terorizam sakriti od očiju javnosti. Napad je ipak spriječen zahvaljujući hrabroj bježaniji nazočnih orjunaša i antifaša.

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić nije mogao reagirati jer je bio zauzet na koncertu AC/DC-ja. Ne-poznatom naručitelju terorizma na splitsku ORUJNU, antifu i SDP ministar je progledao kroz prste baš kao što je orjunašima i antifi prethodno zažmirio zbog svastike na Poljudu i eksplozivnog djelovanja u Francuskoj. Zna to i Ostoja Ranković koji tuguje jer počinitelje poznaje ali ih ne smije prokazati i uzeti Orepovićevu novčanu nagradu.

Ah, da. Ministar je kroz prste progledao i teroristima. Fata, Nata, Mujo i Suljo bez žrtava su samo za sebe osvojili splitsko more i tamo ostali sretni sve do kraja odmora.

NAPOMENA : Panika na splitskoj plaži bila je stvarna ali tekst je aktivistički i sarkastičan osvrt

 Filip Antunović/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR