Connect with us

Politika

Hasanbegović ostaje na popisu ministara za novu vladu

Objavljeno

-

Direktno.hr je iz pouzdanih izvora doznao što će biti s najpopularnijim ministrom u još uvijek aktualnoj Vladi, Zlatkom Hasanbegovićem. Uskoro počinje i sjednica Predsjedništva HDZ-a.

[ad id=”93788″]

Insideri direktno.hr-a još su prije nekoliko dana napomenuli da kandidat za budućeg HDZ-ov mandatara Zdravko Marić ima odriješene ruke kod sastavljanja nove Vlade. Također, u tekstu koji je objavljen prekjučer, stoji da su u tijeku su intenzivni pregovori oko sastavljanja nove Vlade.

U javnosti su se počeli pojavljivati spinovi o ministrima, objavili smo prekjučer, kojima nema mjesta u novoj Marićevoj Vladi, te smo doznali iz dva neovisna izvora kako nitko neće i ne može uvjetovati Mariću koga će na koje mjesto postaviti, piše direktno.hr

Kalkulacije da je Milorad Pupovac nešto nekome uvjetovao ili postavljao veto za određene ljude – nisu točne, objavljeno je prekjučer.

Milan Bandić višekratno je u javnosti demantirao optužbe da postavlja nekome nekakve ultimatume.

“Naravno da se pregovara i dogovara”, ali iskustvo s Božom Petrovim i Mostovim ultimatumima nitko ne želi ponoviti.

Veta nema, istaknuo je insider prekjučer, ni na jednog čovjeka, a Marić je jako dobro surađivao s kolegama iz Vlade na odlasku.

Danas smo ponovno razgovarali s ključnim ljudima za sastavljanje nove vlade i, s obzirom da su glasne bile kalkulacije oko odlaska Zlatka Hasanbegovića, ponovno dobili odgovor. Hasanbegović ostaje na popisu ministara za novu vladu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari