Connect with us

Politika

Hasanbegovićeva stranka ujedinjuje se s Domovinskim pokretom

Objavljeno

-

Mi smo nakon izbora započeli proces stranačko-političkog ujedinjenja koje se sada nastavlja i ide u tom smjeru, kaže Hasanbegović.

Nakon iznenadne i mnogima neočekivane ostavke Miroslava Škore na čelnom mjestu stranke, uslijedilo je nužno pregrupiranje u Domovinskom pokretu.  Toj će se stranci, uskoro i formalno, priključiti saborski zastupnik dr. Zlatko Hasanbegović i njegova stranka Blok za Hrvatsku.

“Mi smo nakon izbora započeli proces stranačko-političkog ujedinjenja koje se sada nastavlja i ide u tom smjeru. U iduća dva mjeseca moraju se održati sabori dviju stranaka, mijenjati statutarne odredbe i slično, no to su sada tek tehnička pitanja. Uostalom, ja u političkom životu ionako djelujem na toj platformi kao potpredsjednik saborskog kluba Domovinskog pokreta”, izjavio je Zlatko Hasanbegović za Večernji list.

Na pitanje zašto se nakon Škorine ostavke posljednjih tjedana, kao viđeniji nositelj desnih politika, nije izjašnjavao u medijima na tu temu, Hasanbegović odgovara: “Bio sam na odmoru. Ali, u konačnici, nisam bio ni uključen u to, gospodin Škoro iznio je svoje razloge za povlačenje i ja sam to prihvatio, a o svemu što se dalje događalo vezano uz Domovinski pokret ne mogu ništa reći osim da mi je zbog toga žao”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas