Connect with us

BiH

HDZ BiH: Imat ćemo najveći broj mandata u Gradskom vijeću

Objavljeno

on

HDZ BiH održao je konferenciju za medije na kojoj su kazali kakoje još rano išta predviđati. Osvrnuli su se na oko 5000 birača kojih ranije nije bilo na popisu.

– Gradski odbor HDZ-a je zadovoljan izlaznošću. HDZ BiH će imati najveći broj mandata u gradskom vijeću – kazali su iz HDZ-a.

Istaknuli su kako je cilj da se dobije funkcionalno Gradsko vijeće. Uputili su čestitke Mostarcima na uspješno obavljenom prvom dijelu izbornog procesa te da su svi nestrpljivi da znaju konačne rezultate.

U uvodu, prvi čovjek Hrvata zahvalio se svima koji su ovo prepoznali kao važan dan da nakon 12 godina iziđu i opredijele se za jednu od mnogih stranaka, što je također poruka da je došlo vrijeme demokratskog predstavljanja. – Hvala svima onima, a osobito glasačima HDZ-a i Gradskom odboru i svim našim nositeljima listi i ljudima na listama, osobito dr. Kordiću – kazao je Čović u uvodu.

Očekuje da HDZ BiH u konačnoj obradi dobije više mandata nego prije 12 godina. – Vjerujem da ćemo imati 14 ili 15 mandata i da ćemo naći partnere za dvotrećinsku većinu, a svakako zaštititi poziciju hrvatskog naroda – naglasio je Čović čija je stranka među rijetkima išla samostalno na izbore u Mostaru. Osvrnuo se i na tu činjenicu. – Hvala svima u ime HDZ-a koji su se okupili oko stranaka HNS-a, možda smo se nepromišljeno okupili oko 4 liste, ali to nas treba uozbiljiti za neka buduća vremena – kazao je Čović.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari