Pratite nas

Reagiranja

HDZ: Davor ‘Cotrugli’ Bernardić ispada mala beba za Zorana Milanovića kada se radi o licemjerju i muljanju

Objavljeno

na

HDZ je ponovno prozvao Zorana Milanovića zbog licemjerja:

Davor „Cotrugli“ Bernardić ispada mala beba za Zorana Milanovića kada se radi o licemjerju i muljanju. Njegovih protuzakonitih 260.000 kuna sitnica su u odnosu na milijunske prihode koje je „Bijesni“ imao kao „konzultant“.

SDP-ovu kandidatu puna su usta „transparentnosti“, svakodnevno moralizira, ali i dalje – valjda normalno – ne želi otkriti za koga je radio, čije je poslovne interese zastupao i kakve im je točno „usluge“ pružao u tri godine otkad je izgubio parlamentarne izbore.

I još si je, normalno, isplaćivao minimalnu plaću, zakidajući proračun i izrugujući se ostalim poreznim obveznicima.

Da ga parafraziramo: Jedino ako si bivši SDP-ov premijer možeš se obogatiti preko noći! reagirali su uz HDZ-a.

Medijska željezna zavjesa

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Menadžment MPT: Policija za Dubrovački dnevnik demantirala N1 televiziju

Objavljeno

na

Objavio

Novinari Dubrovačkog dnevnika su (kako tvrde na tom portalu) zatražili pojašnjenje od dubrovačke policije vezano uz nedoumice oko objave na N1 koji su objavili članak pod naslovom: “Policija se oglasila o ustaškim obilježjima na Thompsonovu koncertu u Dubrovniku”.

Kako tvrde na portalu dubrovačkog dnevnika iz policije su im rekli kako dubrovačka policija tek treba utvrditi je li na koncertu Marka Perkovića Thompsona bilo obilježja kojim se kršio zakon.

Dubrovački dnevnik nam je samim time potvrdio da ako policijski izvidi još traju, nisu mogli nikako za N1 televiziju dati izjavu kako su se oglasili o ustaškim obilježjima na Thompsonovom koncertu, tj. Dubrovački dnevnik je samo potvrdio našu jučerašnju izjavu kako N1 televizija namjerno laže jer policija nije spominjala nikakva ustaška obilježja, piše Management MP Thompsona.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

”Od kud vam pravo gospodine Škoro!!?’ Tri puta ste nas zanijekali.

Objavljeno

na

Objavio

Ovo nije istina! Ovo je noćna mora! Imate obraza gospodine Škoro pozivati nas, članove HDZ-a, da vama damo svoj glas!

Tri puta ste nas zanijekali.

Prvi put kada je krenula agresija na RH, drugi put kada ste napustili našu stranku, pa se onda vratili te, treći put, opet napustili.

Niste bili uz nas kada smo prolazili naše golgote, uspone, padove i sada kada se natječete za predsjednika, sjetili ste se nas, članova HDZ-a!

Tražite glas članova stranke, po kojoj nemilosrdno Vaši simpatizeri mjesecima pljuju nazivajući nas uhljebima, kriminalcima, članovima stranke opasnih namjera, članovima kriminalne organizacije i ne pamtim više koje pogrdne nazive sve nisu upotrijebili! Vi tražite našu potporu?

Jeli to nekakva neslana šala? Ili ste se usput pogubili?

Vi nama kažete da će te nam vratiti Državu!? Koju to, molim Vas lijepo? Jeste li možda propustili detektirati tamo gdje ste bili da mi već odavno imamo državu, ali ne zahvaljujući Vama i vašem trudu i ime joj je HRVATSKA! Stvarana je u bremenitim vremenima i natopljena je krvlju svojih sinova ali što Vi znate o teškim porođajnim mukama Države koju nam eto danas velikodušno Vi želite vratiti?

Busate se u prsa govoreći o Vukovaru i ćiriličnim pločama!

A ja vas pitam kako ste se osjećali paleći svijeću na grob Blage Zadre, jeste li mu se ispričali jer niste imali hrabrosti uzeti pušku i dati mu ruke u obrani njegovog Grada Vukovara, kao što je to učinio čovjek kojem Hrvatska nije ni bila domovina a za nju je dao život, Francuz Jean-Michel Nicolier?

Jeste li se ispričali Andriji Matijašu Pauku. Jeste li posjetili Tomislava Merčepa i pokušali ga uvjeriti da podnese zahtjev za pomilovanje, jer bez tog zahtjeva nitko ga pomilovati ne može! Mislim da niste…

Mi, članovi HDZ-a, velika većina, koliko god da su nas pljuvali i vrijeđali smo bili uvijek sa svojim narodom i dijelili i dobro i zlo!
Hrvatska je i danas mnogima “neželjeno čedo”, to je nama jasno još od vremena kada smo bili pokret,kada su nas pod prijetnjama privodili i optuživali jer želimo suverenu i samostalnu RH. Mnogi su postajali članovi naše stranke, da bi ju netom poslije napuštali , pa opet postajali članovi, sukladno njihovim osobnim ambicijama, baš kao i Vi a sada glume velike domoljube i drže nam prodike.

Što ste Vi gospodine Škoro učinili za Domovinu? Koji je Vaš doprinos? Nudite nam 30 godina kasnije spas, gdje ste bili do sada? Da nije žalosno bilo bi smiješno!?

Srceparajuća je Vaša izjava kako će te ako postanete predsjednik prvo posjetiti Hrvate BiH. Opće poznato je da ste Vi njih posjećivali više puta ali ne da bi branili njihovu konstitutivnost i interese ili im pomagali.Kao da mi članovi HDZ-a ne znamo da bez Hrvata u BiH, ne može biti nikakva rješenja u Bosni i Hercegovini a za postizanje njihove potpune konstitutivnosti potrebito je biti vrhunski političar, državnik, diplomata i intelektualac a to se ne postaje preko noći niti su dostatne dobre želje i empatija.

Protivnici njihove konstitutivnosti i jednakopravnosti nisu nadri političari, nego iskusni ”igrači” a podupiru ih moćne sile. Davati olako bilo kakva obećanja i ako u podsvijesti znati da ih se ne može ispuniti mogu samo moralni i intelektualni patuljci.Realne i savjesne osobe postupaju odgovornije i odmjereni su u takvim temama.

Narod i građani Hrvatske, gospodine Škoro, jako dobro znaju tko je bio njihov Franjo i što su njegove zasluge, a Vi uz dužno poštovanje niste mu ni do kolina i ako ste pokušali za svoj završni skup kao matricu uzeti baš istupe našega dr. Franje Tuđmana.

Kao što narod zna koliku snagu ima ujedinjeni HDZ ( a znate i Vi gospodine Škoro pa udarate ispod pojasa pozivajući članove HDZ-a, da glasaju za Vas i ako imamo svoga kandidata), I to nitko nikakvim političkim smicalicama izbrisati ne može, kao što nije moguće poništiti volju hrvatskoga naroda, promijeniti njegovu povijest i svijest, lišiti ga imena, identiteta i spoznaje da na povijesnoj vjetrometini ostaju i opstaju samo oni koji su kadri izboriti se za sebe i svoju samosvojnost.

Prema tome, gospodine Škoro, zaključak i jamstvo budućnosti HDZ-a i jest u snazi, zajedništvu, razboritosti i odlučnosti i budite sigurni da mi nismo nikakvi društveni idioti.

Birokratskih i kriminalnih pojava je bilo i vjerojatno će ih biti dok je svijeta i vijeka, bilo ih je i kod nas, baš kao i u svim strankama i ljudima, no sve se preboljeti može osim izdaje.

Izdajnici su ‘sužanjska pasmina’, a Mi, velika većina članova HDZ-a nismo ničiji sužnji niti smo izdajnici. Mi smo služili i služit ćemo samo Hrvatskoj.

Mira Šimić Markanović

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari