Connect with us

Komentar

HDZ donirao milijun kuna, Škoro bi ukinuo Snježnu kraljicu, neki daju plaću, a neki su jaki samo na riječima

Published

on

Sijedom obavijesti da HDZ donira iz stranačke blagajne milijun kuna za nastradale u potresu koji je poharao Banovinu i dijelove Zagrebačke županije, pregledom tiska, portala i Facebook profila i službenih stranica nije vidljivo da su se osim HDZ-a još neke stranke ili neovisni zastupnici odlučili za taj čin.

Neki bi poput predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škore „pomagali” tako da populističkim i politikantskim izjavama novac preusmjere otkazivanjem zaštitnog brenda Hrvatske i turističke promocije Hrvatske i grada Zagreba, svjetski poznate Snježne kraljice ili ukidanjem PDV-a na donacije, ali u stranačku blagajnu ili osobnu lisnicu ne diraju.

Ako HDZ donira milijun kuna od prihoda koji ostvaruje iz državnog proračuna na ime osvojenih mandata u Saboru, ljudskost i politička korektnost nalaže da proporcionalno vrijednosti uplate HDZ-a i oni izvrše uplatu u Državni proračun za pomoć Sisačko moslavačkoj i Zagrebačkoj županiji.

Odgovor predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću da ih se ne proziva radi molbe da se plaća ili dio plaće za prosinac uplati kao pomoć imao bi težinu ovako je samo posipanje pepelom.

Škoro: Ukinite PDV na donacije i otkažite Snježnu kraljicu

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari