Connect with us

Politika

HDZ: Dosta je dvostrukih mjerila!

Objavljeno

-

Zamislite to licemjerje ekipe koja ne nudi apsolutno ništa osim demagogije! Na dan kad donosimo paket od 4.8 milijardi kn kako bismo zaštitili standard Hrvatskih građana, oni na temelju neprovjerenih tvrdnji dolaze s čim – s inicijativom o opozivu!?!

E, da na trepavicama stoje, neće proći. U Hrvatskoj s jedne strane postoje oni koji rade, koji spašavaju radna mjesta i nacionalnu ekonomiju, koji povećavaju zaposlenost i gospodarski rast, štite zdravlje, koji osiguravaju cjepivo, potpore umirovljenicima, poduzetnicima, socijalno ugroženima… dok su s druge oni koji ne rade ništa, koji radi malo medijske pažnje izlaze s „inicijativama“ koje će biti odbijene, a za koje ni sami ne dolaze na glasovanje, za koje dobiju 30, 40, maksimalno 50 ruku u Saboru RH.

A Grbin & Bauk? Prvi je svakodnevno napadao Frku Petešića, drugi mu se smijao da DORH „treba provjeriti zašto nema nekretninu“. A vidi njih dvojicu danas, gdje su te „moralne vertikale“? Uzimaju niz naknada, a žive sa suprugama i djecom u Zagrebu. I što ćemo sad? Da su iz HDZ-a, sad bi bili rastrgani!

A vidi onog Ivoševića u Splitu? Njega ćemo uputiti u radionicu za antisemite, neka se malo oporavi jer inače je dobar. Što bi bilo da je iz #HDZ? Dosta je dvostrukih mjerila, objavio je HDZ na facebook stranici.

Klub HDZ-a: Ljevica da nema dvostruke standarde, vjerojatno ne bi imala nikakve

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari