Connect with us

Reagiranja

HDZ: ‘Državnik’ Tomašević i junior partneri iz SDP-a, umjesto Jakuševcem, bave se vijetnamskim botovima

Objavljeno

-

“Državnik” Tomašević i junior partneri iz #SDP, umjesto Jakuševcem, bave se vijetnamskim botovima, “krucijalnim” problemom za Grad Zagreb!

Proteklih dana u medijima čitamo da HDZ sam sebi „kupuje“ reakcije na društvenim mrežama. No njih nije kreirao #HDZ, nego se radi o očitoj sabotaži – naši su profili meta podvale. SDP i #NeMožemo, koji su nas prvi – po običaju – počeli lažno optuživati, sada su i sami meta lažnih, većinom vijetnamskih i azijskih profila, koji im lajkaju i reagiraju na objave. I za to, bez ikakvog dokaza i argumenta, optužuju opet HDZ. Isto kao što im je HDZ kriv za kaos i probleme u Gradu Zagrebu, a koje bi sami trebali rješavati. Isto kao što će im HDZ biti kriv i zato što im se tzv. lijeva koalicija raspada iz dana u dan prije nego što se i formalno sastala, što dovoljno govori o razini njihove (ne)ozbiljnosti.

HDZ je već 8 godina po svim istraživanjima vodeća stranka u Hrvatskoj i ne trebaju nam nikakvi lažni angažmani i lajkovi na društvenim mrežama. Još je veća ironija što su reakcije navodnih azijskih računa većinom negativnog karaktera, pa se postavlja logično pitanje zašto bismo ih uopće angažirali?!

U ovoj smo kampanji očekivali razne podvale, pa čak i ovakve amaterske napade, ali nastavit ćemo je voditi uvijek korak ispred svih – usmjerenu na hrvatske građane i rezultate #VladaRH, koja za razliku od katastrofalnog SDP-ovog mandata, bilježi postignuća i spremna je, piše HDZ na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari