Connect with us

Politika

HDZ: Grbin kani ‘pobijediti’ Plenkovića tako što bježi od njega!

Objavljeno

-

Foto: Hina

Grbin kani „pobijediti“ Plenkovića tako što bježi od njega!

Privremeni predsjednik SDP-a već je podnio ostavku. Pitanje je hoće li uspjeti pobijediti čak i ne baš uspješnu Benčić. Kako je na aktualcu konstatirao Andrej Plenković, Grbin je u Hrvatsku uveo dosad nepoznatu političku ulogu – premijerski kandidat u ostavci sa štrikom oko vrata.

Koliko uistinu vjeruje u vlastitu snagu na izborima 2024., dovoljno svjedoči činjenica da bježi iz 1. izborne jedinice, u kojoj živi s obitelji. Boji se izravnog sraza s premijerom Plenkovićem, ali i wannabe Benčić.
Pritom Grbin uspaničeno nalazi bizarna opravdanja, nastoji relativizirati vlastiti bijeg, među ostalim tvrdeći da se mijenjaju granice IJ. Tako je u izjavi za Jutarnji list blebnuo da je Črnomerec „priključen 6. izbornoj jedinici“. Grbin ili svjesno laže ili nema pojma. I prema starom i prema novom zakonu ta se ZG gradska četvrt nalazi u 1. IJ. A u njoj, btw, živi upravo Plenković. Kojem, samopouzdanom i čvrsto uvjerenom u novu pobjedu, ne pada na pamet maknuti se iz svoje izborne jedinice.

Osim kao kandidat koji je i prije izbora podnio ostavku, Grbin će ući u anale i kao 1. partijski čelnik koji je šmugnuo iz Zagreba, iz 1. IJ. U njoj su liste nosili i Račan i Milanović i Bernardić. Grbin kani „pobijediti“ Plenkovića (i Benčić) tako što će pobjeći od njih.

U ovoj tužnoj priči za SDP jedino je dobro to što neustrašivi Peđa za „časni uzmak“ u 8. izbornu jedinicu (Istra & Kvarner) neće ubirati naknade za odvojeni život, komentirao je HDZ na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas