Connect with us

Reagiranja

HDZ: Hoće li oporba i riječ izustiti o uhićenju bliskih suradnika župana Marka Jelića?

Objavljeno

-

Zamislimo da su danas, zbog sumnje o namještanju natječaja za građevinske radove na lokalnom sportskom objektu, skupa uhićeni HDZ-ov općinski načelnik i poduzetnik koji je član #HDZ? I da su obojica bila na našoj izbornoj listi za županijsku skupštinu? A da je taj isti načelnik, prije toga, uhvaćen kako u bordelu pegla službenu karticu, troši općinski novac?

Pa o tome bi oporba imala desetke izvanrednih konferencija za medije & stotine replika tijekom saborske rasprave! Tvrdili bi da je HDZ „oteo državu“, da je za ove gospodarske malverzacije „moralo znati vodstvo stranke“, da je HDZ „premrežio zemlju kriminalom“. Itd.

Od oporbe danas, međutim, potpuni muk. Ni riječi o uhićenju. Kao da se nije dogodilo. Ni riječi o korupciji i kriminalu. I to iz jednoga jedinog & jednostavnog razloga: uhićeni načelnik Općine Murter Toni Turčinov i poduzetnik Tomislav Pešić bliski su suradnici aktualnoga šibensko-kninskog župana Marka Jelića. Na zadnjim lokalnim izborima bili su i na njegovoj nezavisnoj listi.

“Kriminal i klijentelizam pojeli su sukus naše države, ali i regionalnih i lokalnih samouprava. To je razlog zbog kojeg su se ljudi odselili” – grmio je Marko Jelić u predizbornoj kampanji. Zato se i okružio kadrovima kao što Turčinov i Pešić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari