Connect with us

Politički rentgen

HDZ i SDP su COVID-19, a DP Miroslava Škore je blagotvorno cjepivo!?

Objavljeno

on

Mi smo sretna nacija, jer kad god hrvatski napaćeni narod dotakne dno dna svoje patnje, pojavi se spasonosni dr.Jojboli koji će nam lizati i izliječiti rane.

HDZ i SDP su COVID-19, ili još gore od toga, oni su kuga i kolera, dakle najsmrtonosnije boleštine od kojih Hrvatska već 30 godina umire, a nikako da umre!?

DP Miroslava Škore je očito Pfizerovo cjepivo, a Most je Remdesivir koji kao lijek u sekundi liječi sve zaraze i proizvodi trajni imunitet. Ipak, ljekoviti Most je dva puta pao na kliničkom ispitivanju kada je svojom terapijom rušenja bezuspješno pokušao HDZ izliječiti od kuge!?

Nitko mi još nije objasnio, kako to, ako je HDZ kuga, a SDP kolera, da su DP i Most u velikoj koaliciji s kolerom protiv kuge? Kako će Škoro izliječiti Hrvatsku od kuge u „principijelnoj“ koaliciji s kolerom? Kada se pogleda prostim okom, tu nešta ne štima?

Kako to da je Miroslav Škoro umjesto kuge na Pantovčaku izabrao koleru? Kako to da je u predsjedničkoj predizbornoj kampanji vikao da su Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović isti kao proizvod zrinjevačkih hodnika , da su kuga i kolera, da bi na kraju, kada on nije uspio dograbiti ni drugi krug na predsjedničkim izborima za svog favorita izabrao koleru, a ne kugu.

Dakle on nije uspio postati predsjednik, nije došao u poziciju spasiti napaćeni narod, neće moći raspisivati referendume svakih pet minuta, neće moći mijenjati Ustav RH, pa je taj posao s punim povjerenjem poklonio koleri da pobjedi kugu. Hoće li Hrvatska s kolerom na Pantovčaku bezbolnije umrijeti nego s kugom u Banskim dvorima?

Jer, ako su kuga i kolera isti, kao što je stavljen znak jednakosti između HDZ-a i SDP-a u udarnom predizbornom sloganu „desničara“, zašto Škoro nije ipak izabrao Kolindu Grabar Kitarović kao kugu, ako ni zbog čega drugog, jer je lijepa i elegantna žena, daleko simpatičnija i svakom oku ugodnija od drčnog štemera Milanovića? Izbor Miroslava Škore da mu mužjak Milanović bude predsjednik, s toga je vrlo diskutabilan i opravdano je posumnjati je li možda DP inficiran genderizmom ili ne daj Bože, da prostiš, homoseksualnim elementima.

Ja sam ipak kao nepopravljivi hetero svim srcem birao ženu. Ne zato što je kao žena po majčici prirodi slabiji spol, nego zato što je po svim elementima za koplje bolja od Zorana Milanovića. Baja Škoro je ipak pokazao ženama srednji prst i izabrao muškarčinu! Moćnog King Konga!

Ali tu hrvatska tragedija ne prestaje, jer prijeti nam još strašnija smrtna opasnost, daleko smrtonosnija od COVID-a 19 i svih boleština zajedno. HDZ se kao kuga ujedinio se sa SDSS-om, valjda gubom i sada mutirani kuga i guba ujedinjenim snagama vode Zagreb za ruku ravno u Beograd, dakle u isti onaj Beograd koji je u Domovinskom ratu žestoko popušio potučen do koljena.

Sada kuga i guba zajedničkim snagama reanimiraju mrtvi Beograd, a da stvar bude još gora i kompliciranija, svemogući „briselski ćato“ nas van volje hrvatske nacije, istovremeno, na raskrsnici povijesnih bespuća nepogrješivo vodi i na zapad i na istok, tako da su udruženi Beograd i Bruxelles postali oporbeni sinonimi za neku novu smrtonosnu epidemiju koja će nakon COVID-a 19 pogoditi Hrvatsku. Kako riješiti ovu kvadraturu kruga?

Otkada su to Beograd i Bruxelles u koaliciji protiv Zagreba? Na to pitanje svojom političkom dijagnostikom znaju odgovor samo dr. Miroslav Škoro, alias dr. Jojboli, Miro Bulj i Božo Petrov kao njegova domoljubna medicinska braća?
Ili možda ipak ima neke razlike između Beograda i Bruxellesa? Ima li razlike između NATO saveza, JNA i četničkih „Belih orlova“? Mogu li uopće NATO, JNA i „Beli orlovi“ u isti koš?

Ima li razlike između vremena kada su blindirani kamioni iz hrvatske Istre vozili hrpu deviza u Beograd i današnjice kada nam hrpa eura stiže u Hrvatsku uz pomoć veleizdajnika, „briselskog ćate“, a naša turistička sezona puni hrvatski, a ne srpski BDP? Ali vidi vraga?

Nije Plenković samo „briselski ćato“! Plenković je i eurofil, ali i jugofil, isti kao onaj Vladimir Bakarić koji je punio Beogradske „kase“ hrvatskim devizama i pripremao Hrvatsku kao janje za klanje pred Jugoslavenskom agresijom! Da ti pamet stane!? Odgovori na ova opravdana pitanja kriju sav besmisao današnjeg desničarskog agitpropa. Pa gdje su konačno ti Matoševi štrikovi da povješamo te hrvatske Jude nakon što hrabri Škorini muževi naprave državni udar i spase napaćeni narod u revolucionarnom pohodu u svijetlu budućnost?

Kuga i kolera su odavno pobijeđene, COVID-19 će šaptom pasti vrlo brzo, ali izgleda da nikada nećemo pobijediti političke gluposti kojima nas svakodnevno bombardiraju iz tabora samoprozvanih spasitelja hrvatske nacije?

Što se mene osobno tiče, daleko prirodnija bila bi mi Škorina koalicija s kugom-HDZ-om, nego ova aktualna s kolerom-SDP-om, ali nažalost, čini se, za tu priču odavno su porušeni svi mostovi, bilo namjero ili programirano?

Kazimir Mikašek-Kazo

* Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari