Connect with us

Komentar

HDZ: Milanović pokazao prijezir prema simbolima hrvatske države

Objavljeno

on

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) objavila je na svom Facebook profilu snimku predsjednika Zorana Milanovića iz vremena kada je bio premijer, a prikazuje kako je pao s oklopnog vozila. 

Ocijenili su da je predsjednik Republike Zoran Milanović pokazao prijezir prema simbolima Hrvatske time što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti iz Knina:

Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejom Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.).

Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlada RH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, “prekaljeni ratnik” Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima.

To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim “kolodvorom” i “kasarnom”, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima Hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.

Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari