Connect with us

Politika

HDZ: Narod je vodstvima MOST-a i DP-a dao – otkaz!

Objavljeno

-

Foto: Hina

Iz HDZ-a su u subotu ocijenili da je prosvjed ”Dajemo vam otkaz” poticaj na mržnju prema toj stranci i srozavanje politike što, kako su istaknuli, nije dobro za ukupan politički sustav.

Narod je vodstvima DP-a i Mosta dao – otkaz!, napisali su iz HDZ-a na svojoj facebook stranici te dodali kako se “na prosvjedu okupilo više dužnosnika tih dviju stranaka nego hrvatskih građana”.

“Za Mostove zlobne, a nesposobne mališane znali smo da vole parazitirati na lažima i suludim teorijama urote, ali vidimo da je i Penava odlučio ukrcati DP na taj brod”, istaknuli su.

Savjetnik predsjednika HDZ-a Mario Kapulica izjavio je da nije zabrinut zbog prosvjeda, ali jest zbog toga što se, kako je rekao, takvim prosvjedom odmiče od ozbiljne politike i ozbiljnih tema, te srozava politika što nije dobro za ukupan politički sustav.

Prosvjed je imao za cilj sve svesti na pitanje jesi li član HDZ-a ili nisi, i to sijanje mržnje je vrlo opasno po hrvatsko društvo, kazao je i dodao da se u tome ujedinila ljevica i desnica, bez ikakve „normalne sredine“, te da je jedina ozbiljna politička organizacija u Hrvatskoj – Hrvatska demokratska zajednica.

Kapulica je pozdravio borbu protiv kriminala koja je na prosvjedu istaknuta i rekao da kriminal nema stranačku knjižicu.

Međutim, oporbi nije bilo do borbe protiv kriminala niti je motiv bio žeđ za slobodom i pravdom, kao i ograničavanjem kriminala, nego, kako je kazao, do mržnje prema HDZ-u. (Hina)

Grmoja: HDZ se sada ruga sa mnom jer sam podržao prosvjed koji nije bio masovan

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari