Connect with us

Komentar

HDZ Novi Zagreb zahvalio Bad Blue Boysima i braniteljima

Objavljeno

-

Hvala Bad Blue Boysima koji su – na ponos našeg grada i Novog Zagreba – već sinoć obnovili mural u čast Vukovara, Grada Heroja! Hvala svim braniteljima iz naše gradske četvrti koji su se pridružili toj plemenitoj akciji & predstavnicima svih domoljubnih stranaka koje su je podržali!

Skandalozno brisanje murala bili su oštro i promptno osudili i HDZ Lanište i Organizacija #HDZ GČ Novi Zagreb – zapad.

Na platformi „Možemo“ i predsjedniku Vijeća Gradske četvrti NZZ iz njenih redova Tomislavu Vukoji ostaje pak sramota jer su – pritom još i uzurpirajući službenu mail adresu VGČ-a – zatražili od nove gradske vlasti i s njom dogovorili brisanje murala na ulazu u Lanište iz Savskog Gaja.

Podjednako im ostaje sramota i zato što je ekipa Tomislava Tomaševića u novoj gradskoj vlasti, suočena s opravdanim gnjevom naroda, lagala & muljala pokušavajući krivnju za vlastite infamne odluke prebaciti na druge.

Ali, Novi Zagreb im je rekao – NE! Novi Zagreb je odlučno i dostojanstveno stao u obranu vrijednosti Domovinskog rata, u obranu povijesne istine o Hrvatskoj, o žrtvi Vukovara & stradanju hrvatskog naroda u velikosrpskoj agresiji!

Vjerujemo da se mnogi naši sugrađani, naši susjedi, koji su nasjeli na Tomaševićeva predizborna obećanja o „rješavanju komunalnih problema bez uplitanja ideologije“ sada pitaju

– Kome smo to zapravo dali svoj glas?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari