Connect with us

Politika

HDZ: Očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!

Objavljeno

-

HDZ je u petak poručio da se predsjednik Republike Zoran Milanović  ponaša kao iskompleksirani luzer te je i dalje opsjednut predsjednikom Andrejom Plenkovićem, još od poraza 2016. godine istaknuvši kako sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao

“Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću”, napisao je HDZ na facebook profilu.

“Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti RH i nakon što je propala njegova “slavna” inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ,,prekaljeni ratnik” nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta – Miri Bulju”, navodi HDZ.

Smatra i da se po običaju Milanović ponaša kao iskompleksirani luzer te je i dalje opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.

“”Prekaljeni ratnik“ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja
udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši hrvatske zakone – posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu”, poručuje HDZ.

Ističe i kako sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja
kaznenih djela. HDZ smatra i da Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.

“Činjenica da u mandatu ove Vlade RH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi – da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa”, smatra HDZ.

Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže”, navodi HDZ na facebooku. (Hina)

Milanović: Ja znam primiti udarce, nisam plačibaba kao neki

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari