Connect with us

Politika

HDZ odgovorio Penavi: Politika licemjerstva i nedosljednosti se nastavlja

Objavljeno

-

Političar koji naratira kako je došlo mračno doba za Hrvatsku, očigledno se sam gubi u mraku svojih POLITIČKIH NEDOSLJEDNOSTI.

Ivan Penava, lider Domovinskog pokreta u Saboru zastupa ŠTETNE STAVOVE o Ukrajini što je potvrdio i svojom pressicom u središnjici Domovinskog pokreta. Otvoreno je na strani predsjednika RH te smatra da stav Vlade nema veze s hrvatskim interesima.

Bilo bi to donekle jasno izražavanje političkog stava da isti ovaj čovjek, U ISTO VRIJEME, vukovarski Vodotoranj nije osvijetlio zastavom Ukrajine, povodom 30. obljetnice neovisnosti Ukrajine. Dobro zna kako u Vukovaru, pred hrvatskim braniteljima mora odigrati na tu “kartu” jer su naši živi heroji svjedoci prošlosti i potpore Ukrajine – države koja je još u prosincu 1991. priznala hrvatsku neovisnost. Također zna da je ista ta Ukrajina davala podršku braniteljima u Domovinskom ratu i stvaranju ustavopravnog poretka Republike Hrvatske i pravnog povratka Vukovara u okvire slobodne, suverene i samostalne Republike Hrvatske.

POLITIKA LICEMJERSTVA koju su građani osjetili odmah nakon lokalnih izbora i čvrste koalicije Penava-Sabo, sada se pokazuje i na politici do naplatnih kućica i od naplatnih kućica.
Nadamo se da će naši sugrađani ubrzo upaliti svjetlo kako ne bi ostali u mračnom dobu “vladavine” ovakve lokalne vlasti, komentirao je HDZ Vukovar.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari