Connect with us

Politika

HDZ: Peđa Grbin i Gordan Maras – koji licemjeri! Taj dvojac se nikad ne umori od podmetanja i laži

Published

on

Iz HDZ-a su u četvrtka reagirali na oštre kritike SDP-ovih zastupnika u Saboru zbog iznajmljivanja sabornice za potrebe skupa Europske pučke stranke čiji je HDZ član, a na Facebooku su SDP prozvali za licemjerje jer su 2011. u Saboru sastanke održavali i predstavnici europskih socijaldemokrata.

U objavi pod naslovom ‘SDP-ov ‘zakon’: Socijalisti mogu u Sabor, ali pučani – NE!’ HDZ je na svojoj Facebook stranici napisao:

Peđa Grbin & Gordan Maras – koji licemjeri! Taj dvojac se nikad ne umori od podmetanja i laži. Tobože se „zgražaju“ jer će Predsjedništvo EPP-a, uz regularno plaćanje najma, održati sjednicu u Hrvatskom saboru – premda je to podržao i saborski potpredsjednik SDP-a Hajdaš Dončić!

Nije im smetalo, međutim, kada je 19. travnja 2011. Martin Schulz iz njihove europarlamentarne grupe socijalista (S&D) nizao sastanke i presice u Saboru.

Milanović ga je pritom najavljivao kao „istinskog europskog ljevičara“. Slobodno pročitajte ili pogledajte na SDP-ovim medijskim platformama: https://bit.ly/2qJFJWJ

 

HDZ demantirao navode o ‘privatiziranju Sabora’

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari