Connect with us

Reagiranja

HDZ: Ahmetović opet demonstrira svu raskoš vlastitog neznanja i lažljivosti

Objavljeno

-

HDZ je odgovorio političkoj tajnici SDP-a Mireli Ahmetović poručivši na facebooku kako je “opet demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti” jer “laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca”.

“#SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti. Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, stoji u objavi HDZ-a u ponedjeljak.

Naime, SDP-ova politička tajnica ranije danas je na Twitteru poručila kako je, kad se vlast počne bojati vlastitog naroda, zrela za odlazak. “Naravno, može krenuti i u smjeru autokracije što hrabri Plenković polagano implementira. Jer njegov kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja. Iako sve oko vlasti opasno “smrdi””, napisala je Ahmetović.

HDZ navodi i da se u lažnim optužbama “komesarki priključila i čelnica ‘utjecajnog’ GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica”.

Stoga će im, napomenuli su iz HDZ-a, malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog ‘znamenitog’ mandata. “Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni”, poručili su.

HDZ je, naime, na facebook stranici objavio i fotografiji vijesti objavljene u Jutarnjem listu 6. kolovoza 2013. da je u kninsku Policijsku postaju dovedena jedna osoba koja je na proslavi državnog praznika govor tadašnjeg premijera Zorana Milanovića prekidala zviždanjem i galamom te je optužen za remećenje javnog reda i mira.

Iz GLAS-a su u ponedjeljak ustvrdili kako Vlada premijera Plenkovića koristi “opskurni Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira” i da “maltretira građane”, nakon što su zbog uvredljivih komentara na internetu na račun premijera uhićena dvojica muškaraca u Zadru.

Policijska uprava zadarska provela je kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjakom i 49-godišnjakom koji su ispod članka na zadarskom portalu o najavi posjeta premijera Andreja Plenkovića Maslenici u povodu 29. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Maslenica, “objavili komentare uvredljivog i omalovažavajućeg sadržaja”.

Prema pisanju zadarskih lokalnih medija, 71-godišnji muškarac napisao je na facebooku da predsjednika Vlade “treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone”.

PU zadarska odbacila je teze plasirane u javnosti koje aludiraju na to da je premijer uključen u postupanje policije. Poručili su kako je riječ o redovitom postupanju policije u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari