Pratite nas

Reagiranja

HDZ: Rekordne turističke brojke razotkrile sav jad & jal predsjednika SDP-a

Objavljeno

na

Sve donedavno vrli je Bernardić tvrdio da je turizam ove godine „propao“, „podbacio“ „krahirao“… Njegovu malicioznost, zavist, nekompetentnost i sklonost lupetanju najbolje oslikavaju najnoviji podaci – RH u 8 mjeseci 2019. bilježi rast dolazaka od 5% (800.000 turista više) i rast noćenja od 2% (1.5 milijun više) nego u istom razdoblju prošle godine – koja je, ne zaboravimo, bila rekordna, povijesna.

Trendovi su pozitivni i kad se gledaju financijski rezultati: u djelatnosti pružanja usluga smještaja te pripreme i usluživanja hrane i pića ukupni promet iznosi 20.6 milijardi kuna, što je porast od 8% ili za čak 1.6 mlrd. kn.

Posebno raduje što je ovom rastu znatno pridonio i zamah kontinentalnog turizma.

No čemu se uopće čuditi jednom Bernardiću? Što očekivati od tipa koji za turističke rekorde tvrdi da su „propast“, a za 100.000 radnih mjesta više nego na kraju mandata SDP-ove vlade da su „ekonomski slom“?

I koji nema snage čak ni kurtoazno čestitati našoj Vladi i Dubravki Šuici na imenovanju za potpredsjednicu EK, velikom uspjehu za cijelu Hrvatsku, ali istodobno tvrdi da će Zoran Milanović, koji nas je zbog Lex Perković posvađao s pola svijeta, „vratiti ugled zemlji“. Loš, zao, Bernardić, komentirali su iz HDZ-a.

Hrvatska bilježi najbolju sezonu ikad; stiglo 800.000 gostiju više nego lani

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

HDZ ismijao Milanovića – Nisam licemjer, ali…

Objavljeno

na

Objavio

Nisam licemjer, ali je istina da sam štrajk prosvjetara – dok sam bio na vlasti – nazivao komičnim i štetnim.

Nisam licemjer, ali je istina da je moja, SDP-ova Vlada učiteljima i nastavnicima smanjila plaće, ukinula božićnice i regres, skresala troškove prijevoza, dnevnice, jubilarne nagrade…

Nisam licemjer, ali je istina da je HDZ-ova, Plenkovićeva Vlada u 3 godine podigla osnovice plaća za 587 kn (+11.49%), a moja u cijelom mandatu za ravno – 0 kuna.

Nisam licemjer, ali je istina da danas tvrdim da je uoči parlamentarnih izbora 2015. „situacija bila jako teška“ – premda sam u kampanji klicao da „Hrvatska raste!“.

Nisam licemjer, ali je istina da ovih dana nešto nesuvislo drobim o eurozoni, Bruxellesu i Varšavi samo kako bih pokušao skrenuti pozornost s navedenih činjenica. Ne, nisam licemjer! Napisali su iz HDZ-a u najnovijoj objavi na facebooku.

Podsjetimo, Predsjednički kandidat Zoran Milanović u nedjelju je u Petrinji odgovorio na HDZ-ove prozivke poručivši da on nije licemjer u podršci školskim sindikatima jer sada, za razliku od 2015., u situaciji proračunskog suficita za to ima novca.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Spomenik u Srbu, spomenik je pobjede nad Hrvatima

Objavljeno

na

Objavio

Spomenik u Srbu, spomenik je pobjede nad Hrvatima, to je tragedija Hrvata, u državi Hrvatskoj”

Hrvati su malo Božje stado, nad kojim se kroz povijest, provodi genocid. Nikad Hrvati nisu ratovali na tuđem teritoriju niti bili agresori. Željeli smo samo biti svoji na svome, pa i u svojoj Lici i Kordunu. Lika i Kordun su hrvatski teritorij nad kojoj su komunistički generali i zapovjednici ličke divizije NOVJ, te četnički puk „Kralj Petar II“ podigli ustanak. Ustanak iz srpnja 1941. godine, zahvatio je etničke Srbe, a bio je isključivo usmjereno protiv NDH i istrebljenju etničkih Hrvata u ruralnom području, gdje su prevladavali Srbi. Ti ustanici surađivali su s talijanskim fašistima, koji su trebali zajedničkim ustankom protjerati Ustaše i u tome su uspjeli. Uveli su svoju civilnu vlast i zabranili ulazak vojnim snagama NDH.

Spomenik u Srbu je spomenik pobjede nad Hrvatima. Koje li tragedije, da je taj spomenik poraza Hrvata, građen hrvatskim novcem, a sada obnovljen uz dozvolu Vlade. Američko je veleposlanstvo za tu namjenu doniralo 350.000 ˘$. I Hrvatska Vlada je dala svoj financijski doprinos u obnovi spomenika i cjelokupna sredstva za izgradnju spomenika. Takav slučaj nije zabilježen u svijetu, da netko gradi spomenik poraza svog naroda.

Braneći svoje, Hrvati su u porazu i pobjedi bili lažno optuženi. Nad Hrvatima, nakon poraza 1945. izvršen je genocid. Mučki ubijeno je 500.000 Hrvata, što je ostavilo trajne posljedice na demografsko stanje Hrvatske.

Hrvati su Božji narod, hrabar i pun praštanja, a što se vidi kroz povijest, i zadnji primjer iz Domovinskog rata. Nakon hrvatske pobjede nad velesrpskom agresijom u obrambenom Domovinskom ratu, umjesto odmazde kako su to činili Srbi, Hrvatska je donijela Zakon o aboliciji, oprostu. Srbi nisu zahvalni, nego agresivni i izjednačuju mučki ubijene, silovane, mučene branitelje sa agresorima. Taj narod nema budućnost. Zlo je privremeno ali opako i posljedice su za čovjeka velike. Hrvati trpe, pate i nestaju baš onako kako su Srbi isplanirali.

Bog ima zadnju, Hrvati su narod nade, mučenici ali i ono malo stado koje se spominje u Svetom pismu (..“ne boj se moje malo stadeo

Velesrpska agresija na Hrvatsku nikada nije prestala. To potvrđuje izgradnja i obnova spomenika u Srbu, koji je simbol poraza Hrvata. I nadalje se izmišlja broj žrtava u Jasenovcu, a Hrvatske vlasti to podržavaju, jer da ne podržavaju, odavno bi taj spomenik eshumirali, sve žrtve popisali i dostojno se kršćanski prema njima postupilo. To je potvrda i znak, da do danas, ni jedna Vlada nije bila hrvatska. Izdana je Hrvatska!

Iskrivljavanje hrvatske povijesti srpskim lažima, koje državne vlasti ne zaustavljaju, nego im daju vjetar u leđa, i tako postaju sudionici u namjeri prikazivanja Hrvata genocidnim narodom. Srbi javno u svijetu nastupaju  zaokrenutom tezom žrtve i zločinca. Ništa od toga ne bi mogli provoditi, da nemaju podršku svih dosadašnjih Vlada koje to šutke gledaju i u mnogočemu im pomažu. To je veleizdaja!

INICIJATIVA HRVATSKA SLOGA -IHS

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari