Connect with us

Reagiranja

HDZ: Snimka koja je puštena u javnost još je jedna očajnička diverzija

Objavljeno

-

Nakon što se u nedjelju društvenim mrežama proširila snimka premijera Andreja Plenkovića sa zatvorenog stranačkog sastanka, oglasio se HDZ kazavši kako je to pokušaj još jedne očajničke diverzije u ovoj kampanji. “Diverzija s ciljem da Ivan Penava pomogne dovesti Milanovićevu ljevicu na vlast! Snimka dijelova govora Andrej Plenković sa zatvorenog stranačkog sastanka koja je puštena u javnost još je jedna očajnička diverzija kojoj svjedočimo u ovoj kampanji”, započeli su iz HDZ-a na svojem Facebooku.

“Naslovi koji se izvlače u dijelu medija uopće ne odražavaju poruke koje je predsjednik HDZ-a i Vlade odaslao biračima Domovinskog pokreta i Mosta. Štoviše, diverzija je poduzeta nakon što je Plenković opetovano poručivao tim biračima da ih poštuje i da ih poziva da se vrate svojoj matici – HDZ-u”, naglasili su.

Istaknuli su da što se samog sadržaja govora tiče, u njemu nema ništa novo što o pojedincima iz DP-a i Mosta on već nije javno izrekao. “A to je da žele zauzeti mjesto HDZ-a i da izmišljaju laži o našoj politici, praveći se većim domoljubima, Hrvatima i vjernicima od svih drugih i to premda su se protivili Zakonu o hrvatskom jeziku i premda su doveli SDP na Pantovčak, a sada s njim najavljuju i postizbornu koaliciju”, nastavili su.

Dodali su kako se radi o akterima koji su poznati po huškanju, govoru mržnje i najgorem vrijeđanju u javnom prostoru koji su relativizirali čak i teroristički napad na Trgu sv. Marka. “Posebno je odvratno to što – zlorabeći žrtvu Grada Heroja- na izbornim plakatima šire gnjusne laži o tome da premijer slavi obilježavanje pada Vukovara. A sami Penava bez potpore te iste HDZ-ove Vlade ne bi mogao realizirati nijedan projekt u Vukovaru”, poručili su.

Dodali su kako je ova snimka, koja je zamišljena kao diverzija, samo još jedna potvrda da je Plenković dosljedna u svojim stavovima. “Uvijek je naglašavao, kako smo već naveli, da cijeni birače desnice i njihove vrijednosti te ih je pozivao da se vrate svojoj matici kako ih Penava, Grmoja i slični ne bi ponovno iskoristili radi dovođenja proturazvojne ljevice i Zorana Milanovića na vlast”.

Za kraj su poručili kako je jedan od vodećih kandidata ljevice Boris Lalovac u nedjelju je otvoreno pozvao Most i DP u zamišljenu SDP-a Vladu.

Nacional je u nedjelju objavio šokantan monolog u kojem se nediplomatski i podcjenjivački predsjednik HDZ-a i hrvatske Vlade Andrej Plenković obrušio na Domovinski pokret (DP) i njegova predsjednika Ivana Penavu, a radi se o razgovoru koji je snimljen prošle subote u prijepodnevnim satima.

Penava uzvratio Plenkoviću: ‘Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas