Connect with us

Reagiranja

HDZ: Tri SDP-a već neko vrijeme uspješno surađuju

Objavljeno

-

Saborski stranke Most i SDP iskoristili su u petak raspravu o novom zakonu o zaštiti prava potrošača kako bi prozvali Vladu da se ne snalazi u okolnostima koje donosi “galopirajuća inflacija”, odnosno da se ponaša kao da se ništa ne događa. Nije dugo trebalo da na prozivke ‘ujedinjene ljevice’ stigne odgovor od HDZ-a.

Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju & usklađuju medijske istupe. A kako su se oni “snalazili”, to 🇭🇷 građani već dobro znaju.

Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine, piše HDZ na Facebooku.

I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u “svom” gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom. Ali Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj – preselio se u #Zagreb. Bernardić & Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u #COVID19 krizi i krah turizma & nastojali demontirati ključni energetski projekt za 🇭🇷 – LNG terminal.

Na sreću, naša #VladaRH i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića, piše HDZ na Facebooku.

Osim toga predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković za posjeta Novalji upitan je o današnjoj odluci Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa vezano za stan svog predstojnika ureda  Zvonimira Frke Petešića. Evo što je odgovorio:

Smatra da je ipak “prijelomna vijest” ta, da je Povjerenstvo danas odlučilo da su gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici počinili povredu zakona.

“Mislim da je breaking news koji bi trebao vrišati u eteru to da je Povjerenstvo reklo da su gradonačelnik Zagreba Tomašević i dvoje njegovih zamjenika prekršili zakon. To je jedino što sam ja vidio u vezi Povjerenstva danas”, rekao je, dodajući da za Frku Petešića nije vidio ništa.

 

Grmoja i Bernardić: Vlada se ne snalazi u ‘galopirajućoj inflaciji’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari