Connect with us

Komentar

HDZ – U BBŽ-u kontra ‘crveno-crne koalicije’!

Objavljeno

on

Andrej Plenković snažno je podržao Marko Marušić u 2. krugu izbora za bjelovarsko-bilogorskog župana, objavio je HDZ na facebooku:

Naš #pobjednički kandidat ostvario je izvrstan rezultat u 1. krugu, a protiv njega su se sada udružili, ni manje ni više, nego SDP i DP – u svojoj prvi put javno ekspliciranoj koaliciji! I to u savezu za trenutačnog župana Damira Bajsa, koji već ima 11 stranaka. No ni to im neće pomoći – Marušić će postati župan!

Podsjećam da je Škoro u 2. krugu predsjedničkih izbora pozvao birače da „zaokruže broj 3“ i time pomogao Milanoviću da dospije na Pantovčak. #HDZ je odgovorna stranka & nikad nikome nećemo savjetovati da križa ili poništava birački listić. Hrvatski građani imaju svoj stav, stoga ćemo ih pozvati da temeljem vlastite procjene i savjesti odluče kome će dati glas za gradonačelnika #Zagreb.

Marušić: Crveno-crnom koalicijom u BB Županijskoj skupštini SDP je izgubio i ono malo kredibiliteta što je imao, a DP je pokazao da je spreman prodati se za 2 pročelničke i direktorske fotelje.

Ta sprega razotkriva i Bajsov strah od gubitka izbora. #SadJeBitno pobijediti kako bismo našoj županiji poslije 20 godina stagnacije osigurali razvoj, radna mjesta & viši životni standard, komentirali su iz HDZ-a

Podsjetimo, Marušić je o Bajsovoj koaliciji kazao: Radije ću izgubiti izbore nego se valjati u blatu političke trgovine.

Današnjom crveno-crnom koalicijom između SDP-a i DP-a u budućoj skupštini Bjelovarsko – bilogorske županije svjedočimo najbesramnijoj političkoj trgovini u više od 30 godina političkog života u Hrvatskoj. Ta besramna trgovina prije svega razotkriva svu slabost i strah Damira Bajsa za gubitkom izbora.

Prvi put u povijesti imamo crveno-crnu koaliciju Partije i krajnje desnice.

Socijaldemokratska partija ovime je izgubila i ono malo političke vjerodostojnost koje je imala, a Domovinski pokret pokazao da je spreman prodati svoj svjetonazorski identitet za dvije pročelničke i direktorske fotelje.

Bit će zanimljivo vidjeti što će na crveno-crnu koaliciju reći birači te dvije stranke na izborima 30. svibnja.

I sam sam nakon prvog kruga imao ponude da trgujem. U zamjenu za podrškom u drugom krugu trebao sam, ako pobijedim u drugom krugu, pristati dati neka direktorska mjesta županijskih poduzeća. Naravno, odbio sam to s gnušanjem. Moj odgovor je jasan od prvoga dana, radije ću izgubiti izbore nego se valjati u blatu političke trgovine, kazao je Marušić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari