Connect with us

Naši u svijetu

HDZ-USA: Tko nam to želi nametnuti novog Predsjednika HDZa

Objavljeno

-

Svjesni smo da i mi u našim redovima imao tuđe plaćenike i VELEIZDAJNIKE HDZa.Ali ostavimo to sada na stranu veće ogorčenje je u svima nama članovima HDZ što mnogi nasjedaju na lijevo orijentiranu medijsku lagresiju  nametanja nam novog predsjednika HDZ.

[ad id=”93788″]

Zar stvarno Ti isti mediji misle da je članstvo HDZa retardirano.????Bože sačuvaj što nam se događa već svi puše medijske parole o novom predsjedniku .Kako naprijed da prihvatimo što nam se nameće od lijeve opcije ili da izaberemo sami, Pitanje je za sve one koji su popušili parole istih medija koji nam nude ni manje ni više nego spasitelja .

Ne znam bi li se prije smijao ili plakao ,znači Andrej Plenković je spasitelj …..Ja kažem da nije i da neće  biti predsjednik HDZa to javno jasno i glasno bez dlake na jeziku.To što okolo pričaju priče da je sin majora JNA ili da je ovo ili ono to me ne zanima niti je to važno.

Andrej Plenković je nadahnut hvalospjevima lijevih medija počinio mini državni udar  agresiju na HDZ i mi to ne opraštamo.Da je išao legalnim putem tko zna,osobno nemam ništa protiv čovjeka ali politički i kada je moja stranka u pitanju imam.Nadalje da li je meni ovo potrebno,znam da nije ali pošto se mnogi boje osvetoljubljivih političara nek i dalje šute ja neću.

Koliko dugo je Andrej Plenković kukavički kakulirao i nije imao hrabrosti kandidirat se na unutarstranačkim izborima ni to ne zaboravljamo.Šeks ga gura da bi se osvetio Kolindi što ga je izbacila iz ureda.A na facebooku čitam da je već pozvao Kosoricu nazad u HDZ.

A još žešće je kada vidimo da ga index.hr i Matija Babić već proglasili predsjednikom HDZa. Na 17.saboru HDZa sam mu rekao da se mora ispričati Karamarku jer znam što je htio. Toliki europejac i demokrat nije moga izdržati pa mi je dobacivao dok sam držao govor hahhaha to je još jedan znak osvetoljubljivog političara i ne iskrenog stranačkog kolege.Ajmo pusti mo ga neće biti niti može biti predsjednik HDZa.

Evo danas čujem da se dogovaraju ako on ne uspije da moraju Ti isti krugovi podržati našu časnu dužnosnicu Ivanu Maletić.Ne mislim da će ona pristati na njihove manipulacije ,a posebno ne da joj Željka Markić prva da podršku .Za one koji ne znaju što politički protivnici i veleizdajnici HDZa žele na silu nametnuti svima nama.Ili su glupi ili se prave glupi…………..

Ovako  imamo super časne ljude u HDZ koji su vjerni stranci i Domovini poput  Mire Kovača ,D.Jelića ,Olega Butkovića ,Hasanbegovića i drugih zar smo gluhi pokraj zdravog sluha ili slijepi pokraj dobrog vida.??

Drage članice i članovi HDZa u Domovini i Iseljeništvu ne dozvolimo Veleizdajnicima HDZa ,petokolonašima, udbašima i neprijateljima HDZa i Domovine  da nam određuju tko će nam biti novi lider HDZa.

Napravimo to sami kao i do sada onako kako nas je dr.Franjo Tuđman učio.Ne zaboravite  nikada :

U svakom sukobu protivnik i veleizdajnici te pritišću odozgor,spuštaju strop želeći te slomiti  i zabiti te u zemlju. Velika je pogreška ako čovjek pomisli:”ovo se više ne da izdržati “.A upravo na to računaju i naši neprijatelji Ali  zapamtimo iako je i kada je najteže,ako se čvrsto odupremo zidu koji nas pritišće,ako na svaki pojačani pritisak odgovorimo zajedničkim pojačanim otporom,ako mudro koristimo snage svoga otpora, onda pobijediti će onaj koji je jači i srcem i dušom i moralom za Domovinu  a to smo mi članovi  HDZa..

U razgovoru sa mnogim prijateljima,sa braniteljskim udrugama ,sa našim sportašima  diljem Domovine i iseljeništva NEMA PREDAJE.

Mi ćemo podržati koga mi hoćemo ,mi ćemo izabrati koga mi hoćemo a ne ono što nam jahači apokalipse žele nametnuti.

Pozdrav  DOMOVINI !

F.Bilaver/HDZ USA

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari