Connect with us

Reagiranja

HDZ uzvratio Domovinskom pokretu – ‘ U laži su Škorine noge’

Objavljeno

on

Facebook/hdz

Domovinski parking, ne znajući što bi više od panike, nastavlja se blamirati što infantilnim priopćenjima, što već komičnim koprcanjima Miroslava Škore – šampiona adventskih kućica & izbornih poraza. Nakon što su se u ovoj kampanji već propisno osramotili spotom s reperom koji promovira droge & vrijeđa vjernike i Katoličku Crkvu, nakon što su tu vlastitu sramotu dodatno naglasili „kršćanski“ vrijeđajući obitelj našeg Davor Filipović, sada su se „zacementirali“ s dvije nove nebuloze.

Prva nebuloza: optužili su nas da u „prešutnoj koaliciji“ s Možemo tobože promičemo tzv. rodnu ideologiju. Očito potpuno bezidejni i u gubitničkom očaju, pokušavaju opet strašiti Hrvate s već davno potrošenim podvalama koje su maliciozno vrtjeli prilikom donošenja Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, kada su „najavljivali“ da će se zbog nje „automatski“ morati uvesti nazivi „roditelj 1“ i „roditelj 2“ umjesto „majka“ i „otac“, da će naše kćeri i sinovi postati „ono“, da ćemo u institucijama i kafićima imati „rodno neutralne“ WC-e itd. I kao što svi znaju, ama ništa od toga nije se dogodilo.

Osim toga, uistinu je licemjerno da upravo oni koji su pozivom da se poništavaju glasački listići u 2. krugu predsjedničkih izbora omogućili kandidatu udružene ljevice, kojeg prijatelji od milja zovu Lex Perković, da zasjedne na Pantovčak sada glume turbo Hrvate i zaštitnike kršćanskih vrijednosti (reper Zizi!) & da drugima podmeću „koaliciju“ s Možemo/SDP.

Druga nebuloza: Škoro je u najnovijem intervjuu kazao da HDZ i Andrej Plenković nikad „nisu htjeli surađivati s njim i DP-om“. Čini se da je već prilično pogubljeni lider Domovinskog parkinga ili zaboravio ili „zaboravio“ što je sam neki dan za Novi list kategorički ustvrdio: „Nakon parlamentarnih izbora Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije izbora“.

U laži su Škorine noge! Kao što mu je na predsjedničkim izborima jedina uloga bila pomoći Milanoviću, tako mu je sada u Zagrebu jedina zadaća pokušati oslabiti #DavorFilipović i #HDZ & osigurati da ulaskom dvojice kandidata ljevice u 2. krug Tomašević postane gradonačelnik, napisali su iz HDZa na Facebooku.

Mario Radić: Pozivamo HDZ i Možemo da javno obznane koaliciju – ‘Lažemo dok možemo!’

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari