Connect with us

Politika

HDZ: Većina stabilna, nema izvanrednih izbora ni podjela u stranici

Objavljeno

-

Foto: Hina

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) poručila je u srijedu da nema izvanrednih izbora ni podjela u HDZ-u te da je parlamentarna većina čvrsta i stabilna, odbacujući “tvrdnje dušebrižnika o previranjima, sukobima i ultimatumima u redovima HDZ-a”.

“Naša Vlada nastavlja raditi svoj posao – za koji je dobila povjerenje hrvatskih građana i 2016. i 2020. godine. Stoga neka dušebrižnici stanje podijeljenosti i sukoba potraže u redovima nemoćne, jalove oporbe. U njoj će ga i pronaći”, objavio je HDZ na svojim Facebook stranicama.

Podsjećaju da je Branko Bačić još u ponedjeljak poručio da jaki i stabilni HDZ smeta onima izvan HDZ-a, ali se nakon toga, već tisuću puta viđeno, izmišljaju nekakva “previranja”, navodni “sukobi”, “ultimatumi” u redovima HDZ-a. Nekakve “ponude” – koje ne postoje.

“Tako su danas u svoje snove o rušenju #VladaRH pokušali uvući i DP novom dezinformacijom – koju su u DP-u sami odmah demantirali!”, napisao je HDZ.

Poručili su pritom da nema izvanrednih izbora ni podjela u HDZ-u, zaključivši da je parlamentarna većina čvrsta i stabilna.

HDZ je uz poruku o stabilnoj parlamentarnoj većini objavio i preslike članaka u kojima se navodi da je Plenković u ozbiljnoj panici i da je HDZ navodno zvao Domovinski pokret i tražio potporu za Vladu, ali su ih rezolutno odbili.

HDZ ukazuje na to da su iz Domovinskog pokreta brzo demantirali tvrdnje o kontaktima s HDZ-om, a Peternel i Bartulica su rekli da im je lakše zamisliti suradnju s HDZ-om nego ljevicom. (Hina)

HDZ je najjača stranka u državi, Plenković je najbolji predsjednik Vlade, a sve drugo je bura u čaši vode!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari