Connect with us

Vijesti

HDZ: Vrhovni šarlatan opet čini ono jedino što zna i umije – bezočno laže!

Objavljeno

-

Dok i dalje izbjegava odgovoriti na pitanja o svom debaklu na #izbori2024, kao i na upite o pogodovanju 🇷🇺 ruskom ortaku & o tome za čije je strane interese radio i od koga je uzimao novac kao „konzultant“, Kršitelj Ustava 🇭🇷 i izborni gubitnik Milanović opet – laže. Sitni zavidnik ne miri se s tuđim uspjesima.

Tako mu se priviđa da je i dalje 2015. & da Hrvatsku vodi #SDP Vlada nacionalne katastrofe – kada smo s njim kao najgorim premijerom u povijesti bili na 61% prosjeka razvijenosti #EU. No danas je 🇭🇷 – nakon 2 mandata PVRH Andrej Plenković – na 76% prosjeka EU-a, čime je dostigla 🇭🇺 Mađarsku, a prestigla 🇸🇰 Slovačku, 🇬🇷 Grčku i 🇱🇻 Latviju – premda su te države znatno prije nas postale članice 🇪🇺. To najbolje pokazuje razliku između odgovornog vođenja zemlje i Milanovićeva lijevog šarlatanstva.

Vrhovnom lažljivcu, koji se svaki dan protuustavno reklamirao kao premijerski kandidat, narod je na izborima 17. travnja rekao jasno – NE! Stoga je i njemu i Grbinu bolje da podnesu ostavke i priznaju poraz, jer kao gubitnici neće formirati novu saborsku većinu i #VladaRH! ‎

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas