Connect with us

Reagiranja

HDZ Zagreb: Platforma ‘Možemo’ iz dana u dan otkriva svoje pravo lice

Objavljeno

-

Platforma “Možemo” iz dana u dan otkriva svoje pravo lice – rigidno, retrogradno i regresivno. Njihov glavni PR-ovac Jagić zaziva “dobra stara vremena” masovnih poratnih zločina totalitarnog komunističkog režima nad katoličkim svećenicima i hrvatskim narodom.

Od njihovih obećanja da imaju “rješenja za sve probleme u #Zagreb” nije ostalo ništa, a i ovaj je slučaj samo još jedna potvrda da su došli na vlast s ključnim ciljem ideološke transformacije glavnog grada.

Brisali su mural posvećen Vukovaru, ukinuli mjeru roditelj odgojitelj, smanjili pomoć za djecu, rađanje nazivaju “ganjanjem djece”, izjednačavaju dr. Franju Tuđmana i generala Antu Gotovinu s Ratkom Mladićem, dok istodobno slave masovne zločine nad Hrvatima… Što je iduće? komentirali su iz HDZ Zagreb.

Dan kada su pale sve maske! Osim što glavni možemoisti otvoreno slave masovne likvidacije Hrvata poslije II. svjetskog rata, potvrdilo se ono što od početka ističemo – da je Tomašević protuzakonito imenovao članove Uprave i NO Zagrebački holding. Kako je više puta naglasio naš predsjednik dr. sc. Mislav Herman, Tomaševićeva družina nije samo nesposobna, bez znanja da upravlja velikim sustavom kao što je naš Zagreb, nego i – opasna.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari