Pratite nas

Promo

HeadOnEast i doživite Slavoniju! 

Objavljeno

na

Ljeto je polako nestalo, ali ne i želja za odmorom, užitkom, bijegom… Razmišljate o destinacijama koje pružaju užitak u svako godišnje doba? O šarmantnoj Toskani ili tajanstvenoj Transilvaniji?  Vuče vas okus gastronomskih delicija čuvene francuske i talijanske kuhinje, ili razmišljate o kulturnom uzdizanju u Beču? Dvojite između adrenalinskog provoda ili romantičnog vikenda? Gdje krenuti? Gdje možete naći sve to – i puno više?

Head on East! Krenite na istok Hrvatske. U neotkrivenu Slavoniju, regiju neočekivanog kontrasta.  Zelenu i zlatnu, crvenu i crnu, slatku i slanu, pikantnu i sočnu, pitomu i divlju, prirodnu i urbanu, rumenu i bistru, tradicionalnu i luksuznu, kulturnu i zabavnu, sigurnu i strastvenu, ponosnu i gostoljubivu.

Imamo i povod. Prvi put, Dani hrvatskog turizma organizirat će se u unutrašnjosti zemlje, na području Slavonije, Baranje i Srijema. Početkom listopada hrvatski turistički djelatnici sudjelovat će na atraktivnim programima, diljem pet najistočnijih hrvatskih županija.

Centralni trodnevni događaj od 3. do 5. listopada, simbolički nazvan HeadOnEast, u baroknoj osječkoj Tvrđi priprema se za vas! Događaj organiziraju Osječko-baranjska županija i Turistička zajednica Osječko-baranjske županije uz pokroviteljstvo Grada Osijeka, sponzorstvo Zagrebačke banke d.d. i kroz suradnju ostalih slavonskih županija i njihovih turističkih zajednica. Stoga, uživajte u punom smislu te riječi u najboljem od Slavonije. Uz cjelodnevni prekrasni ambijent, bogatu ponudu, odličnu glazbu, HeadOnEast ponudit će i desetak atraktivnih programa, među kojima dominira bogata enogastro ponuda Slavonije, Baranje i Srijema. U HeadOnEast Gastro dvoboju, slavonske županije borit će se za titulu pobjednika u kategorijama kao što su stari recepti protiv novih, ali i riba protiv mesa. Izdvajamo i prvi Festival svjetla na ovim prostorima kojim će svaku večer zabljesnuti barokne zgrade osječke Tvrđe. Deseci mađarskih umjetnika udahnut će Tvrđi potpuno novu vizuru koja će oživjeti i preko izvedbi uličnih glazbenika, performansa i predstava na otvorenom. HeadOnEast Red district biti će odabir strastvenih ljubitelja vrhunske hrane, vrhunskog vina i vrhunske glazbe koji žele intenzivan doživljaj Slavonije. Navedeno ne isključuje znatiželju i upoznavanje raznolikosti gastronomske ponude u HeadOnEast StreetFood zoni. Najbolji slavonski i baranjski proizvođači kulena, kobasica, čvaraka, sira, meda, ajvara, pekmeza, rakije i drugih proizvoda, prvi će se put naći na jednome mjestu. Za ljubitelje piva, HeadOnEast Beer Garden dovodi najbolje craft pivare Slavonije, Baranje i Srijema te Prvo hrvatsko pivo na jedno mjesto. Tradicionalna Slavonija bit će domaćin u tematskim dvorištima Tvrđe. Programi Dernek i Pekmez pružit će uvid u zaboravljene recepte, tradicionalnu pripremu i zvuk tambure.

Druženje na prvom HeadOnEast događaju završava šetnjom prekrasnim Sajmom antikviteta koji će nedvojbeno iznova okupiti sve tragače uspomena.

Najvažnije, na HeadOnEast-u dočekat će vas dobra atmosfera koju će kreirati Slavonci, dobri, dragi i topli ljudi, najbolji domaćini!

Dok se pakirate, za više informacija zapratite Facebook stranicu „Visit Slavonija Baranja“ i Instagram profil „visit.slavonija.baranja“. HeadOnEast i doživite Slavoniju! 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Promo

Iz tiska je izašla nova knjiga ‘Trag praktične duhovnosti’ – Vladimir Trkmić

Objavljeno

na

Objavio

Iz tiska je izašla nova knjiga ” Trag praktične duhovnosti” koja na čak 400. stranica donosi pravo bogatstvo duhovnih tekstova: razmišljanja na životne teme, razne molitve u teškoćama života, te teme koje ponekad ” žuljaju ” svakog čovjeka.

Svi tekstovi, kolumne, životopisi svetaca su objavljivani javno na portalima. Osim tih tekstova i praktično – antropološkog vidika, knjiga donosi životopise svih svjetski poznatih svetaca.

Knjiga se može naručiti pouzećem.

Postoji veliki popust za sve čitatelje portala KAMENJAR. A još veći popust dobivaju oni koji naruče više od 5. primjeraka knjige. Knjigu možete naručiti pouzećem već danas. KNJIGA MOŽE BITI VRLO LIJEPI USKRSNI POKLON DRAGOJ OSOBI.

KNJIGU “TRAG PRAKTIČNE DUHOVNOSTI MOŽETE NARUČITI NA MOBITEL:  Vladimir Trkmić – 098 490 030

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Promo

Sigurnost d.o.o. – Više od 60 godina s Vama

Objavljeno

na

Objavio

Sigurnost d.o.o. se već više od 60 godina bavi pružanjem usluga tjelesne zaštite što uključuje;
usluge zaštitara i čuvara,
usluge recepcijske službe,
redarske usluge na javnim skupovima,
usluge osobne zaštite,
usluge vatrogasnog dežurstva,
procjene ugroženosti. 

Osobe zaposlene na poslovima zaštitara i čuvara brinu o sigurnosti ljudi, njihove imovine i objekata.  Oni sprečavaju počinjenja kaznenih djela, prekršaja i drugih štetnih događaja unutar štićenog objekta. Poslovi tjelesne zaštite obavljaju se u propisanoj odori ili odijelu, ovisno o godišnjem dobu i potrebama radnog mjesta, te s propisanom opremom radio stanicom, sigurnosnim koferima, ručnim detektorima metala, te oružjem gdje je to zakonski dozvoljeno.
Zainteresirani za poslove zaštitara i čuvara mogu se javiti na: 099-346-2778 (za područje Slavonije), te na 099-2731-250 (za područje Zagreba i okolice).

Osim toga bavimo se i poslovima tehničke zaštite što uključuje;
ugradnja alarma i video nadzora,
centralni dojavni sustav,
satelitski nadzor i praćenje vozila,
usluge servisiranja  i održavanja,
procjena ugroženosti.

Sigurnost d.o.o je ovlaštena za obavljanje poslova tehničke zaštite, te je registrirana za projektiranje, građenje i nadzor sustava sigurnosti, a koje poslove obavljaju zaposlenici ovlašteni za pružanje usluga tehničke zaštite.   Na temelju zahtjeva korisnika, izrađujemo snimke postojećeg stanja i pronalazimo sve rizične točke koje u projektu nastojimo nadzirati elementima tehničke zaštite najnovijih tehnologija, svodeći rizik od počinjenja kaznenih djela na najmanju moguću razinu.  Uz primjenu elemenata mehaničke zaštite poput rešetki, ograda, protuprovalnih vrata i slično, primjenjujemo i elektroničke zaštite s uključenom detekcijom, analizom i obradom informacija, uključivanjem alarma, te dojavom na Centralni dojavni sustav, ili na sami mobitel korisnika po njegovoj želji.

Sigurnost d.o.o. se također se bavi uslugama prijevoza novca i vrijednosti blindiranim vozilima.
 U učilištu ŠTIT osposobljavamo zainteresirane za poslove čuvara i zaštitara. Nakon obuke polaznici polažu ispit u MUP-u, nakon čega dobivaju zvanje zaštitara. Zainteresirani za školovanje mogu se javiti na; 099-215-8306, ili 098- 372-226.

Kontakti;

Telefoni; (031)  283-463,  283-464, komercijala; 098-183-1969,

Direktor (tel/fax) (031) 283-470,

email: [email protected]

 www.sigurnost.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari