Connect with us

Komentar

Hebrang: Hasanbegović je primjer kako mediji mogu iskriviti – od svih nas su napravili fašiste

Objavljeno

-

Gostujući u emisiji Novi dan na N1, HDZ-ov Andrija Hebrang je izjavio da se zalaže za preslagivanje vlasti i da smatra da je do trenutačne krize došlo zbog medija koji su u 99 posto slučajeva skloni lijevoj političkoj opciji.

[ad id=”93788″]

Na pitanje hoće li HDZ biti ucijenjen ako bude koalirao u preslagivanju s manjinama – koje bi mogle tražiti smjenu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića odgovorio je da su u “političkim trgovinama ucjene normalna stvar”.

“Ako se ne uspiju dogovoriti, najbolje je da se mirno raziđu. Zlatko Hasanbegović je predivan primjer što mediji mogu iskriviti. Ne samo od njega, već i od svih nas su napravili fašiste! I ne samo u Hrvatskoj, nego ogovarali su nas okolo! Sjetite se Finkelkrauta. Kad hoćete zastrašiti narod onda pred njih stavi fašizam. Mi ih plašimo komunizmom, ali u medijima fašizam i komunizam nisu izjednačeni, iako je Europa protiv svih totalitarizama i obilježava pakt Molotov-Ribbentrop.”

Dodao je da je HDZ izgubio velik dio birača, ali i da se dio članova okrenuo protiv stranke, prenosi N1. “Poput Vladimira Šeksa koji je najprije dao podršku Karamarku, a sad smatra da ga treba srušiti. On ide ispod interesa neću reći stranke, već države, jer svaka stranka smatra da je interes države i interes stranke”, izjavio je Hebrang i dodao da ovo nije bitka za Karamarka, on se već odrekao pozicije premijera, već je pitanje hoće li desnica zadržati vlast – a to je, objasnio je, bitka svih bitaka.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari