Connect with us

Helez vrijeđao i psovao sudca, pa se htio fizički obračunat s njim

Published

on

Kako saznaje “Dnevni avaz”, Helez je ovoga puta u Bugojnu na Memorijalnom malonogometnom turniru “Admir Ljubuškić – Šutak”, zajedno sa sestrićem, općinskim vijećnikom Elvisom Tukarom na utakmici između MZ Vesala i “Caffe Sedmerac” nasrnuo na glavnog sudca Armina Kukića.

Helez-16-595x340Prema tvrdnjama očevidaca, Helez i Tukar su tijekom cijelog susreta psovali i vrijeđali Kukića, da bi pred kraj nogometnog dvoboja krenuli u fizički obračun s njim.

– Kukić je talentirani sudac i susret je vodio fer i korektno. No, nasilnici Helez i Tukar vrijeđali su ga tijekom cijelog meča, što smo mogli čuti i mi na tribinama koji smo posmatrali meč – kazao je Avazu jedan od očevidaca ovog nemilog događaja.
Ministru Helezu i vijećniku Tukaru nisu bile dovoljne samo psovke s tribina pa su na sudca Kukića nasrnuli fizički.

Veći incident, navode svjedoci, spriječila je bugojanska policija, koja je osiguravala turnir.

– Tek kada je u teren ušlo 10 policajaca, Helez i Tukar su se smirili. Vjerujem da bi izbila i tučnjava – dodao je očevidac.

“Avaz” je jučer kontaktirao sudca Kukića, koji nije negirao incident, ali zbog propisa Nogometnog saveza BiH nije mogao govoriti za medije.

– Možete me pozvati drugi put, kada od Nogometnog saveza SBŽ dobijem dozvolu da govorim za medije. Sada izlazim na teren, jer moram suditi utakmicu – bilo je sve što nam je kazao Kukić.

Od ministra za pitanja boraca Avaz je htio zatražiti komentar, ali nije odgovarao na pozive.

Podsjetimo, Helez je sudjelovao i u incidentu u ugostiteljskom objektu “Volan” (Motocross club) u Bugojnu 8. rujna prošle godine, kada je u masovnoj tučnjavi teško ozlijeđen Benjamin Hajdarević, inače vlasnik ovog lokala. I tada je s ujakom Helezom bio vijećnik Tukar.

Također, mediji su javili da je ministar i 13. travnja ove godine bio sudionik tučnjave u kafani “Kod kurjaka” u selu Ravno, općina Kupres. (hms)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari